Seitsemän vuoden takainen indiesuosikki Teslagrad on saamassa jatkoa. Norjalainen Rain Games on vahvistanut kotisivuillaan, että se on aloittanut työt Teslagrad 2:n parissa ja julkaissut samalla ensimmäiset näytteet projektia varten luodusta taiteesta.

Teslagrad oli ensimmäinen pelimme indietiiminä ja sen saama vastaanotto oli mahtava. Siitä lähtien fanit ovat pyytäneet jatko-osaa, eikä se ole koskaan ollut mikään kaukainen ajatus, Rain Gamesin Peter W. Meldahl kertoo.

Teslagrad 2:sta kaavaillaan myös tutkiskeluvetoista metroidvania-kokemusta, ja samalla tarkoituksena olisi tietysti tavoitella kokonaisuutta, joka nostaisi rimaa edeltäjään nähden. Peter toteaakin, että uusi osa on muhinut tällä mielessä jo viimeiset kuusi vuotta, mikä on tarkoittanut muun muassa runsasta määrää talteen otettuja peli-ideoita.

Jatko-osa sijoittuu tällä kertaa Norjan innoittamiin maisemiin, joskin ensimmäisten taidekuvien perusteella sähkön ja magnetismin käsittely ei ole sekään jäämässä sivuun. Tiedossa ei vielä ole, milloin uutukaista voitaisiin odotella pihalle. Parhaillaan Rain Games on työn touhussa myös vallankumoussimulaatori Mesmerin sekä verkkosarjakuva Girl Geniusiin pohjautuva reilulla 200 000 dollarilla Kickstartattu Adventures In Castle Heterodyne.

Lähde: Rain Games

Lisää luettavaa