Vieläkö pelko ottaa vallan? Kulttisarja Project Zero esittelee uusia kauhujaan / Uutiset / pelaaja.fi

Vieläkö pelko ottaa vallan? Kulttisarja Project Zero esittelee uusia kauhujaan

10.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Syyskuu etenee etenemistään, mikä Japanissa tarkoittaa, että Project Zero -kauhupelisarjan uusin osa on aivan ovella. Wii U:lle yksinoikeudella saapuva Project Zero 5 onkin saanut nyt uuden videon, jossa peliä esitellään lähes viiden minuutin edestä.

Uudella kuvamateriaalilla Nintendo ja Koei Tecmo nostavat erityisesti esille, kuinka pelin valokuvauskeskeiset mekaniikat toimivatkaan Wii U:lla. Siinä ohessa näkymiä tarjoillaan myös pelin ympäristöistä, ja mikäli japani taittuu, voi juonestakin saada jo jotain selkoa.

Japanissa Project Zero 5 on napattavissa kaupoista syyskuun 27. päivä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, ollaanko peliä koskaan saamassa länteen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Tuokaa se länteen. Tuokaa.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Tämähän näyttää aivan hyvältä. Gamepadillekkin ollaan keksitty fiksua käyttöä....kerrankin.

Käyttäjän Kahvikuppi kuva
Kahvikuppi

Piristäisi kyllä Wii U:n pelivalikoimaa täällä lännessä. Gamepad on kuin tehty kameran käyttöön ja muutenkin peli näyttää mielenkiintoiselta.

On muuten englanniksi tekstit tuossa kun käytetään Gamepadia. Voisiko olla vihjettä siitä, että tännekin päin olisi tulossa?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Äärettömän iso plussa siitä ettei ollut ääninäyttelijöinä niitä stereotyyppisiä helium-äänisiä pikkutyttöjä. Tämän voisi ostaakin jos Wii U löytyisi ja eurooppaan saapuisi.