Vieläkö selviytymisvietti on tallella? The Wild Eight haluaa syöttää sinut Alaskan mutanttisusille / Uutiset / pelaaja.fi

Vieläkö selviytymisvietti on tallella? The Wild Eight haluaa syöttää sinut Alaskan mutanttisusille

14.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Jälleen yksi uusi selviytymispeli on paljastunut Windows-koneille ja Xbox Onelle. Syksyllä kyseisille alustoille matkaa on tekemässä nyt The Wild Eight, joka on tällä kertaa lintuperspektiivistä kuvattu yhteistyövetoinen sinnittelykoettelemus.

Keskiössä The Wild Eightissa nähdään joukko mystisestä lento-onnettomuudesta selvinneitä ihmisiä, jotka kohtalo on päättänyt pudottaa keskelle jylhää Alaskan erämaata. Karuissa olosuhteissa pärjätäkseen selviytyjien onkin kehitettävä jatkuvasti omia taitojaan aina suojien rakennuksesta vammojen hoitamiseen, mutta yhtälailla varautua täytyy myös erikoisiin vihollisiin, kuten mutanttisusiin. Ilmeisesti jonkinlaisia pulmaelementtejä on seikkailuun ujutettu myös mukaan.

The Wild Eightia työstää venäläisstudio 8 Points, joka hakee parhaillaan pelistä kiinnostuneita beetatestaajia sen kotisivuilla. Ensimmäisiä kuvia pelistää löytää uutiskuvan alla piilestä galleriasta, kun taas alta löytää The Wild Eightin julkistustrailerin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja