Vieläkö sinussa henki pihisee? Dark Souls II nimittäin laajenee! / Uutiset / pelaaja.fi

Vieläkö sinussa henki pihisee? Dark Souls II nimittäin laajenee!

4.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Maaliskuussa kauppoihin putkahtanut Dark Souls II on saamassa lisäsisältöä. From Softwaren toimesta peliin on parhaillaan kehitteillä kolmiosainen lisäsisältöseikkailu The Lost Crowns, joka päästää Dark Souls -pelaajat tutkimaan jälleen uusia alueita sekä tietenkin pieksemään myös uusia vihollisia.

The Lost Crowns -trilogiassa pelaajat lähtevät seikkailun nimen mukaisesti jahtaamaan Dark Souls II:n maailmaan kadonneita kuninkaiden kruunuja. Ensimmäisenä seikkailu, Crown of the Sunken King, vie pyramideja piilottelevaan maanalaiseen luolaan, joista yhden kruunuista uskotaan löytyvän – tarkasti vartioituna tietenkin.

Crown of the Sunken King on saamassa julkaisunsa pc:llä ja Xbox 360:llä 22. päivä heinäkuuta ja PlayStation 3:lla 23. kesäkuuta. Sille jatkoa tarjoaa elokuun 26. ja 27. päivä Crown of the Old Iron King ja lopulta seikkailun päättää Crown of the Ivory King syyskuun 23. ja 24. päivä.

Hintatietoja yksittäin ostettujen lisäsisältöjen suhteen ei ole vielä vahvistettu. Steamiin ja PlayStation Storeen saataville saadaan kuitenkin kausikortti, jolle hintaa näyttäisi kertyvän 20 euroa.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Harvoin tulee DLC:tä hommattua, mutta kyllä näin hyvään peliin kehtaa ostaa varsinkin kun tulee uusia alueita ja bosseja peliin.

Käyttäjän vesseli kuva
vesseli

Miten mie muistelen, että tämän pelin yhteydessä oli puhetta, ettei tule mitään dlc:tä. Että peli on valmis, kun se tulee.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä vesseli

Miten mie muistelen, että tämän pelin yhteydessä oli puhetta, ettei tule mitään dlc:tä. Että peli on valmis, kun se tulee.

Kannattaa siis käydä lukaisemassa Lue myös -boksissa oleva "Fanipalaute määrittelee Dark Souls II:n tulevaisuuden" -uutinen ;)

Käyttäjän K-7. kuva
K-7.

Muistan myös että oli puhetta ettei yhtään DLC:tä tehtäisi. Ehkä sarjan yllättävän suuri suosio on saanut From Softwaren pojat ja tytöt toisiin aatoksiin?

Tässä on viikon paras peliuutinen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Taidan odotella että kaikki osat on ulkona ja/tai season pass tulee alennukseen. Ihan vaikka Souls-pelien ystävä olenkin niin mukavampi pelailla heti kerralla koko setti eikä jäädä kieli pitkällä odottamaan seuraavaa, kuten nyt vaikka The Wolf Among Usin kanssa.

Ainakin kaksi noista alueista vaikuttavat mielenkiintoisilta, eli juurikin tuo pyramideja tarjoava sekä tuo kylmempi alue. Uskoisin että aika varmasti ostamisen arvoinen setti.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Hmm... Vaikuttaa lupaavalta, mutta vähän samoilla linjoilla kuin zappah: eli odottelen jokaisen osan erikseen ulos. Season passeja ei tueta koskaan tai kenenkään, kun ei tiedä minkälaista sisältöä on tulossa. Tämä on vaihteeksi ihan mukavaa vaihtelua, että DLC:t ilmoitetaan vasta pelin julkaisun jälkeen eikä samalla kun pelin olemassa olo ilmoitetaan (looking at you FarCry 4).

Käyttäjän vesseli kuva
vesseli

Toissapäivänä season passin hinta oli 19,90e, ja tänään sitten 24,99e. No odotetaan, että tulee jossain vaiheessa halvennukseen. Kun peruspelikään ei ole vielä läpi.

Käyttäjän Alluboy kuva
Alluboy

En kyllä tiedä tuleeko tätä hommattua, vaikka Souls peleistä tykkäänkin. Yllättävän nopsaa kyllästyin kakkoseen. Kyllähän se tuli pari kertaa läpi mentyä, mutta eniten ärsytti ne muutokset moninpeliin, esim Soul Memory.

Ehkä sitten kun hinnat putoilee niin voisin ostellakin. G2playstä nyt saa yleensä halvalla pelejä / DLC:tä, jopa ennen julkkariakin.