Viettelypelisarja Super Seducerin kolmas osa ei kelvannut Steamiinkaan

Valve on vetänyt Super Seducer 3:n Steamista.

21.3.2021 12:10

Super Seducer 3:a ei päästä pelaamaan Steamissa.

Muutama vuosi sitten pienimuotoisen kohun herättäneen Super Seducer -pelisarjan kehittäjä Richard La Ruina on kertonut Valven evänneen kolmannen osan julkaisun Steamissa. La Ruinan julkaisemien viestien mukaan kyseessä on Steamin linjaus, jonka mukaan alustalla ei julkaista oikeita ihmisiä sisältävää seksuaalista kuvamateriaalia. Viestien perusteella La Ruina on yrittänyt löytää yhteistä säveltä Valven kanssa sovittamalla videomateriaaliin pohjautuvan pelin sisältöä alustan vaatimuksiin, mutta Valven viimeisimmän viestin mukaan kyseessä on lopullinen päätös. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Super Seducer -pelisarja on kohdannut julkaisuhaasteita. Alkuperäisen pelin oli määrä ilmestyä PS4:lle, mutta julkaisu peruttiin aivan julkaisupäivän kynnyksellä. Epic Games Store ja GOG taas kieltäytyivät jo aikaisemmin ottamasta Super Seducer 3:a valikoimiinsa. Super Seducer 3:n oli alun perin määrä ilmestyä jo helmikuussa, mutta julkaisu viivästyi Valven arviointiprosessin seurauksena. Tällä hetkellä pelin julkaisusta ei ole tietoa.

Sarjan kaksi aiempaa osaa, Super Seducer: How to Talk to Girls sekä Super Seducer 2 – Advanced Seduction Tactics, ovat edelleen saatavilla Steamissa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa