Vihaa, värejä ja epäilyttäviä sikoja – tässä on Angry Birds -elokuvan ensimmäinen traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Vihaa, värejä ja epäilyttäviä sikoja – tässä on Angry Birds -elokuvan ensimmäinen traileri

23.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Rovio ja Sony Pictures ovat julkaisseet ensimmäisen virallisen trailerin tulevasta Angry Birds -elokuvasta. Traileri tutustuttaa katsojansa erityisesti jo elokuvan päähenkilöihin Rediin, Chuckiin ja Bombiin, jotka persoonallisuusongelmiensa johdosta eivät oikein meinaa sopia iloisten lintujen asuttamaan saariyhteiskuntaan.

Elokuvan juoni pyörii osin tietenkin peleistä tuttujen vihreiden sikojen ympärillä, jotka elokuvassa aiheuttavat hämmennystä rantautumalla yllättäen lintujen asuttamalle saarelle. Redin, Chuckin ja Bombin tarkoituksena olisikin selvittää, mitä possuilla on oikein mielessään.

Angry Birds -elokuva on saapumassa ensi-iltaan ensi vuoden toukokuussaa. Sen englanninkielistä versiota tähdittävät esimerkiksi Jason Sudeikis (Kaameta pomot), Josh Gad (Frozen), Danny McBride (This is the End), Bill Hader (Inside Out) ja Peter Dinklage (Game of Thrones).

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Hyvältä näyttää! En oikein tiedä mitä odotin tai odottaa tältä elokuvalta, mutta ainakin trailerin perusteella pitää käydä katsomassa. Toivotaan parasta.

Käyttäjän zamanlee kuva
zamanlee

Olipas täyttä roskaa....Enempää en jaksa sanoa.

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Tulee aika varmasti mentyä katsomaan veljentytön kanssa, ainakin traikun perusteella tulee olemaan hyvä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Hyvä musiikkivalinta ainakin. Michael Jackonin Bad sopi hyvin. En tiedä tulenko elokuvaa koskaan katsomaan.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Nyt niitä leffalippuja joululahjaksi pukki!

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Olen positiivisesti yllättynyt. Eiköhän tämä tule katsottua. :)

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä mecha_no_maniac

Hoo-boy, juurikin niin perustasoista, amerikkalaista animaatiohuttua kuin pystyin kuvittelemaan T_T. Ja tälläkö Rovion pitäisi saada vihaiset linnut takaisin nousuun? Vähän vaikea usko sitä, kun vastaavanlaisia tusina-animaatioleffoja on kumminkin jo vaikka kuinka paljon tarjolla. Toisaalta, pöötseillä on jo ennestään kerätty sen verran huomiota maailmalla, että ihan täydellistä floppia tästä leffasta ei varmaankaan tuu.

... mutta olisihan se ollut kiva, jos tästä olisi edes YRITETTY tehdä jotenkin massasta erottuva tapaus eikä vain tukkia leffaa täyteen normi slapstick- sekä kohellus-huumoria. Ei sinänsä, jos se oikea kohdeyleisö onnistutaan vain joten kuten tavoittamaan, laatu on sivuseikka. Twilight ja 50 shades of grey ovat malliesimerkkejä tästä.

Samaa mieltä. Tuli mieleen Valiant + Madagascar eikä mitään uutta tai omaa. Noh, lapsille leffa tottakai.

Käyttäjän jani kuva
jani

Onhan tossa potentiaalia, cästissä reippaasti koomikoita. Pitääpi mennä katsomaan kun saapuu teattereihin.

Käyttäjän MixavitaPlus kuva
MixavitaPlus (ei varmistettu)

Köyhää huumoria, ja tuntuu siltä, että ääninäyttelycastilla yritetään paikata leffan muita puutteita, kun trailerin lopussa läväytetään nimilista vielä toistamiseen esille.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Hoo-boy, juurikin niin perustasoista, amerikkalaista animaatiohuttua kuin pystyin kuvittelemaan T_T. Ja tälläkö Rovion pitäisi saada vihaiset linnut takaisin nousuun? Vähän vaikea uskoa sitä, kun vastaavanlaisia tusina-animaatioleffoja on kumminkin jo vaikka kuinka paljon tarjolla. Toisaalta, pöötseillä on jo ennestään kerätty sen verran huomiota maailmalla, että ihan täydellistä floppia tästä leffasta ei varmaankaan tuu.

... mutta olisihan se ollut kiva, jos tästä olisi edes YRITETTY tehdä jotenkin massasta erottuva tapaus eikä vain tukkia leffaa täyteen normi slapstick- sekä kohellus-huumoria. Ei sinänsä, jos se oikea kohdeyleisö onnistutaan vain joten kuten tavoittamaan, laatu on sivuseikka. Twilight ja 50 shades of grey ovat malliesimerkkejä tästä.

Nostoja