Vihaiset linnut lentelevät Lego-muodossa kesällä / Uutiset / pelaaja.fi

Vihaiset linnut lentelevät Lego-muodossa kesällä

8.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Vihaiset linnut lentelevät Lego-muodossa kesällä

Suomen oma peliylpeys Angry Birds muuntuu palikkamuotoon.

Hittisarjan kehittänyt Rovio ilmoitti vastikään solmineensa yhteistyösopimuksen leluvalmistaja Legon kanssa. Markkinoille on määrä ilmestyä ensi keväänä Angry Birds -aiheisia Lego-lelusettejä, jotka mukailevat pelin henkeä helposti luhistuvine rakennelmineen. Leluvalikoima tulee tukemaan keväällä elokuvateattereihin saapuvan The Angry Birds Movie -animaatioelokuvan julkaisua.

– Legon kyky yhdistää ihmisiä luovuuteen innostavilla tuotteillaan on vertaansa vailla. Olemme todella innoissamme siitä, että saamme rakentaa kokemuksia huippuluokan kumppanin rinnalla, Rovio kertoo lehdistötiedotteessaan.

Yhteistyösopimus osuu peliteollisuudenkin kannalta otolliseen aikaan: Legon vastaus huippusuositulle lelupeli Skylandersille, fyysisiä legoja pelimuotoon muuntava Lego Dimensions, ilmestyy tänä syksynä, eikä ole spekulointitasolla mahdotonta, että vihaiset linnutkin nähtäisiin tulevaisuudessa Lego-muodossa myös televisioruuduilla.

Lisätietoja lelusettien sisällöstä saadaan Rovion mukaan myöhemmin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuntuu kyllä että leffa tulee hieman liian myöhään kun se aallon huippu on jo takana. Lypsäminen silti jatkuu ja kuitenkaan näihin ei mitään oikeasti uutta ole saatu pitkään aikaan. Epic oli ihan jees mutta lopetin sen kun eteneminen oli niin mikromaksuista suota. Bad Piggies taas oli ihan kiva tekele mutta ei ilmeisesti päässyt suosioon kun sille ei ole tehty jatkoa.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Jos Angry Birdsin maailmanvalloitus olisi alkanut kyseisellä elokuvalla ja yllä olevalla kuvalla, niin olisi jäänyt eurot saamatta. Sen verran geneeristä Disney/Pixar-menoa on todennäköisesti luvassa. Sanon tämän entisenä suurenakin AB-fanina...

Nostoja