Vihaiset linnut palaavat rytäkällä huomenna, värikästä pelikuvaa julki / Uutiset / pelaaja.fi

Vihaiset linnut palaavat rytäkällä huomenna, värikästä pelikuvaa julki

29.07.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Vihaiset linnut palaavat rytäkällä huomenna, värikästä pelikuvaa julki

Suomalainen mobiilihitti Angry Birds saa huomenna virallista jatkoa.

Yksinkertaisesti Angry Birds 2:ksi nimetty jatko-osa on saanut julkaisupäivänsä alla ensimmäisen pelikuvavideonsa, jolla nähdään maistiaisia pelin tuoreesta ilmeestä ja lintujen uusista erikoiskyvyistä.

Kovimmat fanit voivat videon perusteella päätellä Angry Birds 2:n olevan täysversio Kanadassa jo maaliskuussa testijulkaistusta Angry Birds Under Constructionista.

Angry Birds 2 julkaistaan huomenna 30. heinäkuuta iOS- ja Android-alustoille. Rovio ei ole vielä tarkentanut, millaista alustakattausta peli tulee lopulta tukemaan, mutta toivottua Windows Phone -versiota uudesta osasta ei ilmeisesti tulla saamaan. 

Pelikuvatrailerin voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Lähde: WMPoweruser

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ollaanpa sitä nyt entistä vihaisempia!

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Eli lisää sitä samaa, mutta tällä kertaa muutamalla uudella kikalla? Olisin odottanut jatko-osalta jotain huomattavasti mullistavampaa. No, täytynee silti laittaa kokeiluun.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Angry Birds 2 on yllättäen Angry Birds, jossa on jotain pientä päällä. Mitä tässä nyt on niin erikoista niihin nimijatko-osiin (Seasons, Star Wars, jne.) verraten? Ei tuon videon perusteella yhtään mitään. Aivan kuten odotinkin.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Samaa shaibaa samalla teemalla samoilla stampeillä. Rovio, yhden pelin ihme. Lafka kyhäilee samaa peliä eri taustoilla. Laittaisivat lapun luukulle kun ei löydy innovatiota.

Käyttäjän Frostramus kuva
Frostramus
Lainaus käyttäjältä SinnGamer

Samaa shaibaa samalla teemalla samoilla stampeillä. Rovio, yhden pelin ihme. Lafka kyhäilee samaa peliä eri taustoilla. Laittaisivat lapun luukulle kun ei löydy innovatiota.

Ei sillä, että puolustaisin saman shaiban tuottamista vuodesta toiseen, tai että tää Angry Birds 2 mitenkään vakuuttaisi. Mutta mites toi Ubisoft ja samat Assansin's Creedit, EA ja NHL:t, Activision ja CoD:t etc. etc. ja rahaa tulee vuodesta toiseen. Videopelit, elokuvat tai musiikki. Ihmiset ostaa tuttuja ja turvallisia jatko-osia ja raha menee rahan (eli tutun nimen) luo. Johan jengi sekosi E3:ssakin eniten jostain Final Fantasy 7 remakesta.

Innovaatiot ja uudet jutut on vaarallisia riskejä ja harvoin kannattaa.

Käyttäjän Samu kuva
Samu

Jep, samaa roskaa johon on lisätty uusi numero. Yksi uusi lintu ei oikein pelasta mitään. Arvatenkin täynnä mikromaksuja. Aion kuitenkin kokeilla vaikka oletukset eivät olekaan kovin korkealla. Kuinka pitkään näitä jatko-osia oikein tehdään?