Vihdoin ja viimein pelikuvamaistiaisia! Oddworld: Soulstormia esiteltiin uusin yksityiskohdin ja kuvatodistein

Oddworld: Soulstorm alkaa hahmottua viimein.

19.5.2019 21:36

Oddworld-sarjan uusin peli Oddworld: Soulstorm on näyttäytynyt taas hippusen verran isommin. Tuorein paljastus on tapahtunut uusien ennakoiden, kuvien ja videon muodossa, minkä myötä näytille on saatu ensimmäistä kertaa myös pelikuvaa.

Tuore materiaali tuo Soulstormissa esiin tuttuja piirteitä klassisiin sivulta kuvattuihin Oddworld-seikkailuihin nähden, mutta myös uudella otteella. Pelastettavat mudokon-toverit ovat nyt aktiivisempia apureita ja ylipäätänsä hyödyllisempiä pääsankari Aben matkassa. Tarjolla on myös erilaisten varusteiden käyttöä jopa siinä määrin, että erilaisia hyötyvälineitä päästään rakentelemaan ihan itsekin.

Pelattavuus pitäytyy yhä kaksiulotteisuudessa, mutta kolmiulotteisuutta käytetään hyödyksi tekemällä maailmasta elävämpi ja toiminnallisempi..

Pelattavaa ja tavoiteltavaa mukaan luvataan yhtälailla runsaasti. Yhden läpipeluun kerrotaan vielä 12-15 tuntia, kun taas perfektionistit voivat useamman pelikerran kautta löytää erilaista puuhasteltavaa ilmeiseksi jopa sataan tuntiin asti.

Suunnitteilla Oddworld: Soulstorm olisi saada ulos ensi vuonna. Peli on eräänlainen seuraaja alkuperäisen Oddworld: Abe’s Oddyseen uusineelle New ’n’ Tasty -seikkailulle. Periaatteessa sitä voisi sanoa siis uudelleenkuvitelmaksi Abe’s Exodduksesta. Siinä missä Exoddus oli aikoinaan kuitenkin pikainen jatko-osa, on Soulstormin määrä olla Oddworld Inhabitantsille keino tehdä oikeutta sen alkuperäiselle visiolle sarjan suhteen.

Lähde: Polygon, IGN, Eurogamer, Gematsu

Lisää luettavaa