Vihjaako Treyarch uudesta Call of Duty: Black Opsista?

Black Ops -kehittäjä Treyarch käynnisti uuden Call of Dutyn mainoskampanjan Black Ops II:n kautta.

7.4.2015 10:02

Call of Duty: Black Ops -räiskinnästä tuttu Treyarch vaikuttaa polkaisseen uuden Call of Dutyn mainoskampanjan vaivihkaa käyntiin.

Vuonna 2012 julkaistuun Call of Duty: Black Ops II:een eilen yllättäen lisätty pikkupäivitys sirottelee peliin Snapchat-kuvasovelluksessa skannattavia koodeja, jotka johtavat Call of Dutyn omaan Snapchat-profiiliin. 

Tällä hetkellä koodin skannaava löytää pelin profiilista vain mystisen videon, jolla nähdään aurinkoinen metsämaisema ja silmänsä sulkeva mies. Videolla kuultava ”Kuuntele vain minun ääntäni” -repliikki saattaa potentiaalisesti viitata jonkinlaiseen hypnoosi-istuntoon. 

Treyarchin on varmistettu kehittävän alkutalvesta ilmestyvää uutta Call of Dutya, mutta kryptinen video ei kerro juuri mitään pelin varsinaisesta sisällöstä. Toiveikkaimmat uskovat koodien ilmestymispaikan vihjaavan kolmannesta Black Ops -pelistä, mutta minkäänlaista varmuutta spekuloinnille ei ole vielä saatu.

Lähipäivinä odotettavissa lienee lisää Call of Duty -aiheista Snapchat-materiaalia, mutta tähän hätään itseään voi viihdyttää analysoimalla alla olevaa ensimmäistä videota.

Lähde: PC Gamer, VG247

Lisää luettavaa