Vihjaileeko PlayStationin uusi mainos uudesta Uncharted-pelistä? / Uutiset / pelaaja.fi

Vihjaileeko PlayStationin uusi mainos uudesta Uncharted-pelistä?

30.01.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
5

Sonyn arvellaan vihjailevan uudesta Uncharted-pelistä.

Yhtiön julkaisema uusi PlayStation-mainos Live from PS5 sisältää liudan viittauksia useisiin PlayStation-pelisarjoihin. Televisioreportaasin muodossa esitetyt pätkissä kuvataan esimerkiksi God ofWar- ja Horizon-pelisarjoja, mutta mukana näyttäisi olevan myös mahdollinen viittaus Unchartediin.

Mainoksessa näkyvässä lyhyessä pätkässä näytetään luolassa soihdun kanssa kävelevää naista, joka toisessa videoklipissä puhaltaa pölyjä pois löytämänsä muinaisaarteen päältä. Video ei näyttäisi liittyvän mihinkään julkaistuun peliin, joten kyseessä on tulkittu olevan viittaus mahdolliseen uuteen Uncharted-projektiin.

Mikäli kyseessä todella on tuleva Uncharted-peli, on videon ajoitus vähintäänkin mielenkiintoinen. Pelisarjan ohjaajana tunnettu Neil Druckmann nimittäin vihjasi vasta viime viikolla Naughty Dog -studion siirtyvän eteenpäin Uncharted-pelisarjan kehityksestä. On kuitenkin mahdollista, että Druckmann viittasi vain Unchartedin päähenkilönä tunnetun Nathan Draken tarinaan, tai sitten uuden pelin kehitys on annettu jollekin toiselle studiolle.

PS5-mainospätkä on katsottavissa kokonaisuudessaan alla.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Tavallinen ihminen kiipeilee ja ampuu tavallisia ihmisiä tavallisessa maailmassa. Ei näitä pelejä tarvita enää yhtään. Tekisivät jotain jossa olisi vähän enemmän mielikuvitusta.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Huh huh, olisi kyllä upeaa jos jatkoa vielä tulisi.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Uncharted 5 kyllä kelpaa aika näyttää edellisestä uncharted pelistä tulee toukokuussa 7 vuotta täyteen.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Jatko kelpaisi etenkin uudella päähenkilöllä mutta miksei myös kypsemmän Naten näkökulmasta jos haluaisivatkin yllättää.

Lainaus DuskTillDawn

Tavallinen ihminen kiipeilee ja ampuu tavallisia ihmisiä tavallisessa maailmassa. Ei näitä pelejä tarvita enää yhtään. Tekisivät jotain jossa olisi vähän enemmän mielikuvitusta.

Niin no ei Uncharted-sarjassa ole kovin paljon fantasiaelementtejä etenkään uusimmissa osissa, muttei niitä mielikuvituksettomiksi voi väittää - eikä ympäristöjä tai ihmisiä tavalliseksi. Ellet sitten satu viettämään maanantaisi asumattomalla saarella viidakon keskellä kallion seinillä kiiveten liipaisinherkkiä palkkasotilaita samalla jallittaen. Tiistaina vaihdatkin lumiseen vuoristoon ja keskiviikkona sukelteletkin jo joessa suurkaupungissa. Ehkäpä Forspoken vahvempine fantasiaelementteineen olisi enemmän makuusi.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus ELTP

Niin no ei Uncharted-sarjassa ole kovin paljon fantasiaelementtejä etenkään uusimmissa osissa, muttei niitä mielikuvituksettomiksi voi väittää - eikä ympäristöjä tai ihmisiä tavalliseksi.

On tuossa sarjassa omasta mielestä kyllä paljonkin fantasiaelementtejä joka osassa. Eikä niitä kyllä ainakaan millään mittapuulla voi realistisiksi väittää. Nelonenkin on aika pitkälti täynnä fantasiaa. Ei ehkä samalla tavalla kuin alkupään peleissä, mutta kuitenkin.