Vihjataanko tässä Squaren kulttiklassikon paluusta?

Square Enix on julkaissut uuden kiusoittelusivuston, joka tyyliltään suorastaan huutaa kulttiklassikko The World Ends with You'n nimeä.

20.8.2012 09:08

Square Enix on julkaissut uuden, osin japaninkielisen verkkosivuston, joka vihjaa yhtiön tekevän noin viikon päästä jonkinlaisen julkistuksen. Sivusto ei juuri tarjoa vielä seitsemän päivän ajan pyörivän laskurin ohella mitään suoraa tietoa tulevasta, mutta sen antamat vinkit viittaavat kulttiklassikko The World Ends with You’n tekevän vielä paluun.

Erityisesti DS-klassikon paluun puolesta puhuu jo sivuston yleinen tyyli. Keskeisessä roolissa nähtävän laskurin fontti muistuttaa erehdyttävästi The World Ends with You’ssa nähtyä vastaavaa ja seuraapa taustalla soiva musiikkikin pelin tyyliä. Ilmeisesti jo nyt fanit ovat onnistuneet löytämään saitin sisuksista myös yhden ylimääräisen kappaleen, joka on selkeä remiksi alkuperäispelissä kuullusta Calling-viisusta.

Sivuston osoiteesta löytyvä nimi SubaSeka on myös lyhenne alkuperäisen pelin japaninkielisestä nimestä.

Vihjausten kierteen päättävät sivustolla mainitut hahmosuunnittelijat. Mitä tulossa sitten onkaan, on sen parissa osaamistaan näytellyt jälleen niin Tetsuya Nomura kuin myös Gen Kobayashi. Samaiset taiteilijat tekivät aikoinaan yhteistyötä juurikin The World Ends with You’n kehityksen yhteydessä.

Nomura on jo useaan otteeseen aiemminkin vihjannut, että hän haluaisi tehdä vielä uuden The World Ends with You -pelin. Eräänlainen vihjaus klassikon paluusta saatiin viimeksi muun muassa Kingdom Hearts: Dream Drop Distance -pelin kautta. Kyseisessä teoksessa sivurooliin oli asetettu joukko alkuperäispelin sankareita.

Ensi viikolla tietänemme enemmän.

Lähde: Square Enix, Siliconera

Lisää luettavaa