Viikingit rauhoittuvat vielä hetkeksi hetkeksi – Assassin's Creed Valhallan ensimmäinen suurlaajennus lykkääntyy / Uutiset / pelaaja.fi

Viikingit rauhoittuvat vielä hetkeksi hetkeksi – Assassin's Creed Valhallan ensimmäinen suurlaajennus lykkääntyy

14.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Assassin's Creed Valhalla, Assassin's Creed, Wrath of the Druids, DLC, Ubisoft

Assassin's Creed Valhallaa ensimmäisen kerran isommin laajentamaan saapuva lisäosa Wrath of the Druids ei saavukaan ulos ajallaan. Ubisoft on tiedottanut, että alun perin huhtikuun 29. päivälle kaavailtu julkaisu tapahtuukin nyt 13. päivä toukokuuta.

Julkaisijan mukaan lykkäys on tehty, jotta pelitalo voisi tarjota pelaajilleen hiotumman kokonaisuuden.

Wrath of the Druids on toinen kahdesta isommasta Assassin's Creed Valhallaan työn alla olevasta isommasta lisäosasta. Siinä Eivor kumppaneineen suuntaavat Irlantiin mystisen druidikultin perässä. Myöhemmin kesän aikana suunnaksi otetaan vuorostaan frankkien valtakunta Siege of Parisin merkeissä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

ei haittaa. vasta pelasin läpi. pienen tauon jaksaa pitää ja sitten hommata season pass.

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Lopetin pelaamisen 5-6 tunnin jälkeen. Ylivoimasesti tylsin AC tähän asti. Sääli sinänsä koska viikinkihistoria ja teema kiinnostas kyllä.

Käyttäjän Tapio95 kuva
Tapio95

Harmi, mutta hyvä että mennään laatu edellä eikä yritetä puskea lisäosaa ulos liian nopeasti. Peliä tullut noin 45h pelattua ja aivan loistava kokemus ollut tähän mennessä. Ainoa valituksen aihe löytyy tuosta parkourista mikä muistuttaa pahimmillaan niitä ensimmäisiä, Ezio aikakauden AC-pelejä.

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Tässä on yksinpeliäkampanjaa sen 117h ja arvioisin, että jäljellä about 5-10 tuntia. Aika hienoltahan tuo näyttää, joten tässä ei kiirettä vielä Irlantiin ole. Tämä on jaksanut kyllä pitää otteessaan yllättävänkin hyvin, mutta toisaalta eipä tätä ole tullut pelattuakaan suu vaahdossa viikkoja putkeen tunteja päivässä.