Viikingit, ritarit ja samurait ottavat yhteen Ubisoftin uudessa sotapelissä / Uutiset / pelaaja.fi

Viikingit, ritarit ja samurait ottavat yhteen Ubisoftin uudessa sotapelissä

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Ubisoft on julkistanut kokonaan uuden sotapelin nimeltä For Honor. Niin pc:lle, Xbox Onelle kuin PlayStation 4:lle matkaava tekele tuo yhteen niin samurait, viikingit kuin ritaritkin ottamaan toisistaan mittaa sekä raskaan lähitaistelun että myös kepeän strategioinnin muodossa.

Peli julkistettiin osana Ubisoftin E3-lehdistötilaisuutta, jonka esittelyn yhteydessä julkaisija hehkutti For Honorin edustavan kokonaan uutta genreä. Ensimmäisestä pelikuvasta päätellen peli vaikuttaisi ottavan elementtejä kuitenkin esimerkiksi Dotan tapaisista verkkopohjaisista areenamätkinnöistä ja ujuttavan niitä osaksi hyvin monipuolista miekkataistelemista. Kuitenkaan yksinomaan pelkästä verkkopelaamisesta For Honorissa ei pitäisi olla kyse, vaan jonkinlainen yksinpelikampanja on peliin määrä myös saada.

Toiminnassa For Honorin voi nähdä oheisella videolla. Peliä työstää Ubisoftin Montrealissa sijaitseva tiimi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän myllylyly kuva
myllylyly

Hmm, kun ekan kerran koitin chivalryä, olen toivonut joltain isolta talolta tämän kaltaista, innolla odotetaan mitä tästä tulee :)

Käyttäjän TheRajaskel kuva
TheRajaskel

Kyllä kiitos, minulle kelpaa.

Käyttäjän Warthog-Valtteri kuva
Warthog-Valtteri

TEKELE. Pelinkehitys vie parhaimmillaan vuosia, pahimmillaan monilta tekijöiltään kaiken. Prosessiin puristetaan kaikki tietotaito, jaksaminen ja antaumus, mikä sillä hetkellä ja vallitsevilla resursseilla on antaa. Kun peli on valmis ja julkaistu, ipanat kirjottelevat foorumeilla "ihan ookoo tekele" ja kouraisevat toisella kädellään sipsipussista ravintoa. Nyt tämä aliarvioiva termi on näemmä tarttunut toimittajiinkin.
Ei siis peli, ei teos. Vaan tekele. Huitaistu kasaan vasemmalla kädellä ja katsomatta. Vähän kuin kokkare. Tai pökäle?
En varmasti ole ainoa, ketä tämä häiritsee...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mielenkiintoista kyllä. Tämä TEKELE on pakko saada testiin kun tulee ulos. Taisteluissahan on vähän Souls-vibaa kun pitää taktikoida hyökkäyksen ja puolustuksen kanssa. En odottanut tämän näin iskevän kun otsikon luin.

Lainaus käyttäjältä Warthog-Valtteri

[i]Päläpälä pölöpölö first world problems[/i]
En varmasti ole ainoa, ketä tämä häiritsee...

No et ole ainoa internetissä etkä edes Pelaajan sivuilla joka kiinnittää huomiota turhiin asioihin ja tekee kärpäsestä härkäsen.

Itse sanon asioita "tekeleiksi" ja en tarkoita sillä mitään pahaa tai huonoa. Teos, tekele ja omasta työstä voi sanoa vaikka pökäle jos on huumorituulella. Mutta elämä on vakavaa ja näin ei saa missään nimessä tietenkään tehdä.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Jos tästä tekeleestä tulee hyvä, niin ainoa asia mitä haluan tehdä pelissä on pelata viikinkiä ja huudella mikkiin jatkuvasti: Blood for the Blood God! Skulls for Skull Throne!

Käyttäjän Warthog-Valtteri kuva
Warthog-Valtteri
Lainaus käyttäjältä zappah

Ajaudun typeriin, ei mihinkään johtaviin nettiväittelyihin haluamattani.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Warthog-Valtteri

Lainaus käyttäjältä zappahAjaudun typeriin, ei mihinkään johtaviin nettiväittelyihin haluamattani.

En ymmärrä pointtiasi sillä väittelyä en tässä harrastanut, enkä mielestäni myöskään provosoinut. Tosin jos jo pelkkä sana "tekele" riittää ärsyttämään niin sitten vähemmästäkin provosoituu.

Nostoja