Viikinkirooliseikkailu The Banner Saga 2 tuo eeppisyyttä huhtikuuhun / Uutiset / pelaaja.fi

Viikinkirooliseikkailu The Banner Saga 2 tuo eeppisyyttä huhtikuuhun

26.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kaksivuotiaan The Banner Saga -viikinkiroolipelin on vihdoin aika saada jatkoa ensi kuussa. 19 huhtikuuta teksasilaiskehittäjä Stoicin työstämä The Banner Saga 2 vaeltaa saataville Windows- ja Mac-koneille, joilla sen hinnaksi on kohoamassa 20 euroa.

The Banner Saga 2 on edelleen matkalla myös sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle. Näitä julkaisija Versus Evil on luvannut saataville kuitenkin vasta kesälle. Alkuperäiselläkin The Banner Sagalla meni aikoinaan tovi päästä konsoleille, sillä PlayStation 4- ja Xbox One -versio pelistä julkaistiin vasta aiemmin tammikuussa.

Alkuperäinen The Banner Saga on edelleen matkalla myös PlayStation Vitalle. Stoic ehti jo yhdessä vaiheessa peruuttaa kyseisen version työstön, kunnes Sony riensi lopulta pelastamaan projektin. Päiväystä Vita-versiolle ei vain ole vielä saatu.

Tarkoituksena The Banner Saga 2:n on jatkaa tietysti tarinaa siitä, mihin alkuperäinen peli aikoinaan jäi. Myös jatko-osa koostuu niin taktisista vuoropohjaisista taisteluista, oman seikkailukaravaanin hallinnoinnista kuin myös valintavetoisista dialogikohtauksista. Ensimmäiseen osaan nähden pelin on tarkoitus tarjota kohdattavaksi nyt myös kourallisen verran uusia hahmoja, lisätä sarjaan yhden uuden rodun sekä viedä eteenpäin muutamia sarjan järjestelmiä.

Lähde: Versus Evil

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kalenova kuva
Kalenova

Kautta Odinin, Vihdoinkin!

Nostoja