Viikon 12 kohokohdat: Assassin’s Creed 3, BioWare, LittleBigPlanet Karting, iPad 3 ja Xbox-pelikypärä

Viikolla 12 pelimaailmaa puhutti Angry Birds Spacen julkaisu, BioWaren nöyrtyminen pelaajien tahtoon, Xboxin pelikypärän patenttihakemus, Pleikkari kolmosen synttärit ja iPad 3.

2.4.2012 07:37

Tullakko vai eikö tulla?

Rovion miehet puhuivat ristiin Angry Birds Spacen Windows Phone -julkaisusta. Toinen kiisti, toinen vahvisti. Lue soutamisesta ja huopaamisesta.

-Hyvä näin. Nuo Nokian systeemit ovat sellaista ”wannabe”-touhua että eivät kyllä ansaitse mitään. N-gage payback!*
-Suora+

-Hyvä että tekevät sittenkin lumialle. Lumia nääs on seuraava ja ensimmäinen ”älypuhelimeni” >_<
-zetger+

PlayStation 3 täytti vuosia

Sonyn PlayStation 3 juhli syntymäpäiviään Euroopassa. Laitteen maailmalaajuiset myyntiluvut myös laskettu.

-Onnea 😀
-temetzi1+

-Itselläni kolmas kone menossa. Onnea nyt sitten vaan.
-Muksu+

Kauhupelien markkinat ovat liian pienet

Resident Evil -pääsarjan paluu selviytymiskauhuun ei liene vielä ainakaan lähitulevaisuudessa järin todennäköistä. Resident Evil: Revelationsin tuottaja Masachika Kawata näkee, että ainakin sarjan numeroitujen osien on jatkettava tulevaisuudessa toiminnallisempaa tietä.

-Olisikohan kannattanut tehdä revelations ps3 ja 360, ja katsoa sen jälkeen jenkkimyyntiä. 3ds on nyt kuitenkln pikkusen vähemmän. Kiva että pelirarjan suunnan määrää casual pelaajat.
-Jester

-Amerikka ja Amerikka ja Amerikka. Eurooppa ja Aasiakin ovat olemassa!
-Carpio+

Assassin’s Creed 3:n kuvat vuotivat verkkoon

All Games Beta on julkaissut läjän kuvia Assassin’s Creed 3:sta. Lehdistölle jaetut kuvat ovat vielä embargon alaisia, joten AGB:lla saattaa olla edessään tiukka puhuttelu.

Katso vuotaneet kuvat tästä.

-Mielenkiintoisin AC tähän asti! Odotukset korkealla!
-murkkumies+

-Wau hyvältähän tuo näyttää. Tulee ihan pikkusen mieleen Rdn:n se viimeinen alue. Paitsi että nyt metsästetään kenraaleja eikä karhuja. Sopii ainakin meikäläiselle.
-realOG+

BioWare lupaa vastauksia Mass Effect 3 -kysymyksiin

BioWaren johto taipui paineen alla ja antoi virallisen lausunnon liittyen Mass Effect 3:n lopusta nousseeseen kohuun. Studion perustajajäsen Ray Muzyka lupaa vastauksia lopetuksen jättämiin kysymyksiin avoimessa kirjeessään.

-Aika naurettavaks menee tää et fanit vaatii eri lopetusta ladattavana sisältönä, koska suunnittelijoiden näkemys ei miellyttäny heitä.
-peelopuu

-Jotenki tuntuu että mopo on karannu käsistä tän asian kanssa.
-Scar_Face+

Sony toi LittleBigPlanet Kartingin päivänvaloon

Sony on viimein valmis puhumaan LittleBigPlanet Karting -ajopelistään. Peli saapuu PlayStation 3:lle tänä vuonna ja sen kehityksestä vastaa Media Moleculelta apua saava United Front Games. Studio tunnetaan erityisesti Modnation Racers -sarjastaan.

Pelinä LittleBigPlanet Karting pyrkii tavoittelemaan kaikenikäisiä ihmisiä aina satunnaispelaajista kivenkoviin peliharrastajiin. Luvassa onkin paljon nopeatempoista pelattavaa, jossa pitäisi riittää vaihtelua.

-Tämä on se peli jonka Modnation Racersin olisi pitänyt olla.
-Demppa+

-Itse ainakin jaksan tästä innostua. Näytti mielestäni paljon siistimmältä kuin ModNation Racers ja varsinkin LBP:n askartelun mieleen tuova tyyli sopii trailerin perusteella hyvin myös kart maisemiin. Ja jos editori on vähänkään samanlainen kuin sarjan aikaisemmissa peleissä, ei sen opetteluunkaan mene paljoa aikaa.
-Alluxus+

Crytekin tuorein pelimoottori CryEngine 3 esittelee voimiaan Sniper 2:n videolla

City Interactiven Sniper: Ghost Warrior 2:n tekniikkavideo esittelee Crysiksen tekijöiden uusinta CryEngine 3 -pelimoottoria. Realismiin panostava peli näyttää kieltämättä melko mehukkaalta.

-Minä niin toivon, että tämä peli onnistuu, mutta sittenhän näkee kun ilmestyy, mutta olipahan ainakin kauniit grafiikat!
-mikke95+

-Silmäkarkkia, mutta ykkösosan perusteella ei mitään mielenkiintoa näitä kohtaan. Joku mielenkiinoitsempi nimike kehiin, niin voisi uusi tekniikkakin kiinnostaa. Ja nimi on siis Sniper 2: Ghost Warrior vaiko uutisen Sniper: Ghost warrior 2?
-Airus+

Namco kiusoitteli Dark Souls -julkistuksella

lkaisija Namco Bandai on aikeissa julkistaa jotain kulttiklassikko Dark Soulsiin liittyvää lähipäivinä. Yhtiön Facebook-sivuille ilmestyi eilen illalla tuore sovellus, jonka kerätessä tarpeeksi tykkäyksiä maailma todennäköisesti viisastuu jälleen enemmän.

Spekulaatioita tulevasta onkin riittänyt. Innokkaimmat pelaajat ovat toivoneet jo jonkinlaista jatko-osaa pelille, kun taas muut pohtivat, josko tulossa olisi lisäsisältöä tai kenties jopa tovin aikaa kaivattu pc-versio.

-Dark Souls oli henkilökohtainen vuoden peli, joten odotukset ovat korkealla.
-JiPez+

-Loistavaa! Dark soulsiin ei vaan kyllästy ikinä, kaikki achievementit hankittu ja siltä tätä vaan jaksaa pelata.
-Shend0+

Microsoft suunnittelee pelikypärää Xboxille?

Microsoft on hakenut patenttia pelaajille tarkoitetulle kypärälle. Laite sisältäisi silmien eteen asettuvat aurinkolasimaiset näytöt.

Patenttihakemus jätettiin syyskuussa 2010 ja julkistettiin aikaisemmin tänä vuonna. Hakemus koskee myös ilman kypärää käytettäviä laseja, jotka sopisivat esimerkiksi älypuhelinten käyttäjille.

-Tiistaikevennys? Onnea vaan Mikille, jos aikoo tuolla menestyä. Virtual Boy + Kinect = Gaming helmet. 😀 Ei kiesus mitä jengi siellä keksii. Onhan näistä aina ollut juttua ja oliko Sonyllakin joku samanlainen viritelmä, mutta itse en kyllä usko näiden ikinä menestyvän. Fiilis kypärä päässä tattia hakatessa on vähintään ankea. Mutta aina saa yrittää. 😉
-Airus+

-Kiitos päivän nauruista.
-Dynamithix+

Mobiilipelialustojen uusin tulokas Macmaan testissä

Pelaaja-lehden kanssa toimiston jakava Macmaa.comin päätoimittaja Niko Antin on saanut käsiinsä tuliterän iPad 3:n. Applen uusittu tabletti kiinnostaa myös pelaajia, onhan se laskettavissa Nintendo 3DS:n ja PS Vitan tavoin käsikonsoliksi.

-Eipä ole kiirettä iPadin hommaamisen. Ensimmäisen ehkä voisi jostain halvemmalla hommata, muussa tapauksessa jaksan hyvin odottaa seuraavaa mallia.
-Nesveri+

Levyille piilotetut DLC-hahmot avattiin ilmaiseksi – Capcom jahtaa Street Fighter X Tekken -hakkereita Microsoftin kanssa

Capcom teki melkoiset temput lisätessään Street Fighter X Tekkenin Xbox 360 -pelilevylle 12 piilotettua hahmoa. DLC:nä jälkikäteen avattaviksi tarkoitetut hahmot kuitenkin saatiin auki hakkereiden kikoilla ja nyt käynnistyy miesjahti.

-Capcomilla on melkoisen rautaiset pallit kun uskaltaa kusettaa pelaajia kerta toisensa jälkeen.
Kaze88+

-Miksi kehittäjät eivät voi vain jättää tavarat levyltä pois ja laittaa oikeasti ladattavaksi myöhemmin vaikka tavara olisikin valmista? Ei kukaan saisi tietää, eikä tulisi mitään kohuja siitä kuinka asiat olivat jo valmiiksi levyllä.
-Demppa+

Lisää luettavaa