Viikon kestänyt Steam-määkiminen päättyi tähän: Catherine Classic paljastui ja julkaistiin pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kestänyt Steam-määkiminen päättyi tähän: Catherine Classic paljastui ja julkaistiin pc:lle

10.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Persona-sarjan kehittäjien draamapulmapeli Catherine on paljastunut ja samalla myös julkaistu ensimmäistä kertaa pc:lle. PlayStation 3:lta ja Xbox 360:ltä alunperin tuttua peliä kaupitellaan Steamissa noin 20 euron hintaan ja se on uutta alustaa varten vaihtanut nimekseen Catherine Classic.

Tarjonnaltaan Catherine Classic koostuu vanhasta tutusta Catherine-sisällöstä, jota on ehostettu sieltä täältä pc:tä varten. Hyödynnettävissä on näin ollen siis 4K-tuki, lukitsematon ruudunpäivitys sekä myös niin englannin- kuin japaninkielinen ääninäyttely.

Catherine Classicia ei kannata kuitenkaan sekoittaa Japanissa pian PlayStation 4:lle ja Vitalle sekä lännessä jossain vaiheessa PS4:lle ilmestyvään Catherine: Full Bodyyn. Ehostusten ohella kyseinen versio pelistä varustetaan myös uudella sisällöllä..

Julkaisija Sega on kiusoitellut Catherine Classicin tulosta koko menneen viikon. Kaikki alkoi, kun Bayonettan Steam-sivuille ilmestyi yllättäen kuva lampaasta, minkä jälkeen lampaat alkoivat ottaa valtaa myös Segan muista Steam-peleistä. Kuten oheinen julkaisutrailerikin osoittaa, ovat lampaat toistuva osa Catherinen painajaisosuuksia.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Ja ostoon meni.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Itselle tämä oli raskas pettymys. Catherine jo löytyy, joten Full Body olisi kiinnostanut, minkä helkkarin takia vanha peli?

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus Angel of Death

Itselle tämä oli raskas pettymys. Catherine jo löytyy, joten Full Body olisi kiinnostanut, minkä helkkarin takia vanha peli?

Tämä tuli heti ensimmäisenä itsellekin vastaan. Hyvä peli tosiaan, mutta jotenkin tuntuu erittäin oudolta saada classic versio kun full body tulossa kohta.

Nostoja