Viikon kysymys: Aiotko hankkia Red Dead Redemption 2:n vahvistuneen pc-version? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Aiotko hankkia Red Dead Redemption 2:n vahvistuneen pc-version?

7.10.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14
Red Dead Redemption 2 pc

Uusi viikko, uusi Pelaaja.fin viikon kysymys! Perjantaina viimein vahvistuneen Red Dead Redemption 2:n pc-version myötä päätimme tällä viikolla udella, kuinka moni aikoo hankkia Rockstarin lännenseikkailun pc:lleen.

Lue lisää: Red Dead Redemption 2 vahvistui ja päivättiin pc:lle (4.10.2019)

Aiotko hankkia Red Dead Redemption 2:n pc:lle?

  • Kyllä, en hankkinut peliä konsoleille
  • Kyllä, vaikka hankin pelin jo konsoleille
  • En aio

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mitäpä tuolla enää tekee, pelattu jo vuosi sitten.

Toki jos tämän pc:lle hankkisin niin pitäisi varmaan päivittää samalla 5750 vähän uudempaan näyttikseen. Nyt se on koneessa ainoastaan siksi ettei prosessorissa ole integroitua näytönohjainta (eikä nykyisessä käytössä näytönohjaimeen koe tarvetta panostaa).

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Kyllä hankin, juuri tästä syystä jäi konsoliversio hankkimatta.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

En. Xbox-versio tulee ehkä sitten joskus hankittua, PC-rautaa en aio enää päivittää uudempaan, eikä tämä nykyinen mylly tuota kovin hyvin pystyisi enää pyörittämään. Ainakin Xbox One X:lla peli näytti jo tarpeeksi komealta ja kuvittelisin että Xbox Scarlett tuota pystyy vielä hitusen paremmin pyörittämään, niin ei tuolle PC-versiolle ole mitään tarvetta.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Kyllä, en hankkinut peliä konsoleille

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Kiirettä ei pelin hankkimiselle ole mutta todennäköisesti tulee pelattua läpi hetki julkaisun jälkeen. Ja en siis omista konsoleita joten ei ole tullut pelattua vielä.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Vaikka vastasinkin "En aio" en tiedä voinko sanoa, etten koskaan hanki tätä PC:lle. Pelasin peliä PS4:lla, mutta kankeat ja ärsyttävät kontrollit tappoivat pelihalut lopulta kokonaan. Tiedä vaikka joku joskus modaisi pelistä vähemmän veemäisen pelattavan.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Kyllä. Odotan sulavan pyörimisen lisäksi hyvää pelattavuutta. On aika vaikea ollut ampua kahvalla, kun en pidä päällä liimatähtäystä ja taas monella muilla se on päällä. Samoin tietysti lukemattomat modit kiinnostavat, minkä takia myös aikoinaan GTA V:n hommasin PC:lle. PC-versio Getarista oli yhteensä neljäs versio, minkä omistin. En usko, että Redarin kanssa ihan yhtä montaa tulee omistettua.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Konsolipelaaja kun oon niin en aio.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Meinaan. Jätin PS4 version ostamatta.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Ostan, enkä vain osta vaan ennakkotilaan.

Nostoja