Viikon kysymys: Aiotko osallistua tällä viikolla Black Friday -alennusmyynteihin? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Aiotko osallistua tällä viikolla Black Friday -alennusmyynteihin?

20.11.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
19
Viikon kysymys: Aiotko osallistua tällä viikolla Black Friday -alennusmyynteihin?

Pelaajan viikon kysymys on vaihtunut.

Tällä viikolla mietitään kuinka moni lukijoista aikoo tarttua vuoden kuumimman alennuspäivän tarjouksiin. Minkä pelin alennusmyyntiä olet erityisesti odottanut? Nappaatko tänä vuonna uutta rautaa pelikoneeseen? Jos olet jo ostanut jotain peliaiheista, niin mitä?

Aiotko osallistua tällä viikolla Black Friday -alennusmyynteihin?

  • Kyllä
  • En

Vastaa kyselyyn täältä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat mielipiteet ja kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Pakko oli laittaa kyllä, kun ostin jo PS storesta alepelin. Tai kaksi.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Olen jo osallistunut ja ostanut monta peliä halvalla.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Empä ole vielä...mutta jos jotain kiinnostavaa voisi sitä sit ostella. Toki kiinnostuksen kohteet ovat vasta tulossa/kehityksessä joten ei siis hätää.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

On tuossa pari peliä, jotka tulee tarjoukseen nimenomaan tänään. Ei mitään varsinaista "must buy"-osastoa mutta sellaista, että tarjoushinnalla voi ottaa hyllyynsä.

EDIT: Jätinkin ostamatta. Eiköhän nuokin tekeleet tule vielä kovempiin alennuksiin niin pitää napata sitten sieltä. Sitä paitsi ne joulualet tulee ihan kohta perään - olkoonkin että useat paikat laittaa identtiset tuotteet samoilla hinnoilla sinne, joten tuskin siellä mitään yllätyksiä on.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Mitään aikomuksia ei ole, mutta tulee tarjouksia varmasti seurattua. Ehkä Switch-kirjastoon voisin ottaa täydennystä, mutta ei diginä. Ja fyysiset Switch-pelit harvoin on missään mainittavissa alennuksissa.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Nykyiset pelit riittää, ei enää jaksa ostella uusia pelejä ihan vain uutuuden viehätyksestä niin kuin nuorempana.
Ilmais/freemium pelit kuten CS:GO ja World of Warships viihdyttävät aivan riittävästi kavereiden seurassa.

Mitä rautaan tulee, nykyistä outletista ostettua pelikannettavaa hinta/teho -suhteeltaan parempaa vaihtoehtoa ei näyttänyt löytyvän.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

En kun ei ole mitään tarvetta. Ennenhän omaa backlogia/pelikokoelma tuli kasvatettu jatkuvasti kun pelejä sai halvalla mutta nyt on sekin loppunut kun koko hommassa ei ole enää mitään mieltä, eikä järkeä.

Kuten on niin monta kertaa tullut sanottua, se nykyinen backlogin määrä on niin valtava että todennäköisesti kestää vähintään pari vuoskymmentä ennenkuin mitään todellista tarvetta uusien pelin ostamiselle ilmenisi. Backlogissa jotain 300 peliä ainakin ja se tahti montako ehtii vuoden aikana pelailla läpi on joku 10-20 peleistä riippuen niin ei tässä ole mitään hinkua lähteä lisää backlogin määrää kasvattamaan

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Metroid Dread tuli fyysisenä halvalla napattua kun on pitkään ollut hankintalistalla, mutta tuskin tulee muuta hankittua.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Ei ole talouden puolesta juuri mahdollisuuksia, mutta backlogikin on toisaalta niin raamatullinen ettei juuri harmita.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Osallistuin jo ostamalla vuoden jäsenyyden PS Plus Extraa. Aiemmin lunastamissani ja Extra-tilaukseen sisältyvissä plussapeleissä sitä riittääkin backlogia kerrakseen. Lisäksi Steamin toivelistallani on pari indiepeliä, joista tulee varmasti saamaan reilun alennuksen. Muuten tämä black week -hömpötys on kärsinyt mielestäni pahan inflaation, eli siitä on tullut vain keskinkertainen mutta pitkitetty kausiale muiden joukossa.