Viikon kysymys: Herättikö Apex Legends -kehittäjien Star Wars Jedi: Fallen Order kiinnostuksesi? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Herättikö Apex Legends -kehittäjien Star Wars Jedi: Fallen Order kiinnostuksesi?

15.04.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
20
Star Wars Jedi: Fallen Order Cal Kestis

Hyvää maanantaita! Pelaajalehti.comin viikon kysymys on viime viikonlopun Star Wars Celebration -tapahtuman kunniaksi Star Wars -aiheinen. Tapahtumassa saatiin vihdoin ensimmäiset konkreettiset tiedot ja kuvamateriaalit Respawnin pitkään pimennossa pidetystä tarinavetoisesta Star Wars -yksinpelistä, Jedi: Fallen Orderista.  Kysymys luonnollisesti kuuluu...

Asteikolla 1-5, kuinka paljon kuinka paljon Respawnin kehittämä Star Wars Jedi: Fallen Order kiinnostaa sinua?

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaajalehti.comin etusivulla. Avoimista kommentiesta parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus

Asteikolla 1-5, kuinka paljon kuinka paljon Respawnin kehittämä Star Wars Jedi: Fallen Order kiinnostaa sinua?

Tällä hetkellä kyselyssä on vastaus numero 1. muodossa - En lainkaan. Eli:
K: Kuinka paljon Star Wars: Fallen Order kiinnostaa sinua?
V: En lainkaan.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

3/5....kiinnostaa sikäli että vihdoin yksinpeliin keskittyvä tripla A SW-peli tulossa, MUTTA koska taustalla hyörii takapiruna EA, niin odotukset on kuitenkin syytä pitää maltillisena. Lisäksi varsinaista pelikuvaa haluaisin nähdä.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Kyllähän tuo kiinnostaa. Se lisää myös kiinnostusta, että peli on yksinpeli eikä kuulemma tule sisältämään mikromaksuja. Tykkäsin Titanfall 2:n yksinpelikampanjasta, joten uskoisin, että Respawnilla on kykyä tehdä hyviä yksinpelejä.

Toisaalta taas en vain oikein diggaa peleistä mitkä sijoittuvat elokuvien väliin. Aina sieltä jostain pieraistaan uusia jedejä ja sithejä, jotka mystisesti selvisivätkin, mutta joita ei sitten koskaan enää pelien ulkopuolella nähdä. Eli he joko kuolevat tai katoavat jonnekkin, joka on käytännössä sama asia kuin kuolema. Tuntuu, että tälläiset pelit ovat vähän kuin omassa ulottuvuudessaan, irrallaan muusta Star Trek jatkumosta.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Joo aika paljonki kiinnostaa, eniten häiritsee tuo Gothamista tuttu äidin pikku pullaposki pääroolissa mutta ehkä sille saa kustomoitua vaikka parran tai jonku naamarin.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Muuten kiinnostaisi vitosen edestä, mutta EA tiputtaa numeron neloseen. Mikromaksuton yksinpeli kuulostaa erittäin hyvältä, mutta EA:n tapauksessa liiankin hyvältä.

Toinen joka hiertää on se että Star Wars on näköjään lopullisesti juuttunut vanhaan saagaan josta irtiottoja enää tuskin koskaan nähdään. Knights of the Old Republic näytti että Star Wars on muutakin kuin Skywalker-draamaa, mutta ilmeisesti fanit, EA ja Disney ovat eri mieltä, joten tätä vanhaa puhkikaluttua tarinaa junnataan vissiin Star Warsin suosion hiipumiseen asti. Tällä tarkoitan että Star Wars olisi voinut lähteä uusille urille KOTOR-tyylillä, ei missään nimessä Last Jedi-tyylillä.

Siitä huolimatta kiinnostavalta peli vaikuttaa.

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Muuten kyllä kiinnostaa, mutta EA.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tulkitsin asteikkoa niin, että 1 tarkoittaisi sitä, että tietäisin jo nyt, etten tule peliä pelaamaan, mutta koska aihepiiri on rakas ja kehittäjä kannuksensa ansainnut, niin vastaukseni oli jokseenkin optimistinen 3.

Ei tästä pelistä vaan tiedetä vielä yhtikäs mitään, joten eipä tuolla toiveikkuudella vielä tässä vaiheessa tee yhtikäs mitään.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Ehkä sitä voi harkita joskus 6kk julkaisun jälkeen kun näkee millainen tuote on oikeasti kyseessä, ja minkälainen post-launch rahastus-skeema on tulossa.

Vähän kyllä surkuhupaisaa että EA toitottaa suurena myyntivaltteina sitä ettei peli sisällä mikromaksuja tai lootboxeja. Ainakaan siis julkaisussa.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus kribmeister

Joo aika paljonki kiinnostaa, eniten häiritsee tuo Gothamista tuttu äidin pikku pullaposki pääroolissa mutta ehkä sille saa kustomoitua vaikka parran tai jonku naamarin.

Nyt kyllä repesin 😂

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei mitään merkitystä julkaisijalla (kiinnostuksen kannalta) kun tekijänä Titanfall-porukka, jolta myös loistava Apex Legends. Titanfall 2:n kampanja erityisesti antaa kovan luoton. Sen lisäksi ylipäänsä kiinnostaa ihan vitosti (eli vitosen edestä) uusi Star Wars -peli kun tekijä on tämä.

Kiinnostus voi tietenkin laskea sitten jos paljastuu jotain EA-kikkoja tai muuta mutta miksei se kiinnostus olisi muka maksimi vaikka EA onkin mukana? Kiinnostushan ei tarkoita etteikö ymmärtäisi että mitä tahansa voi vielä tapahtua ja tässähän ei kysytty mitään "uskotko että pelistä tulee hyvä" tms.

Lainaus Boblick

Tuntuu, että tälläiset pelit ovat vähän kuin omassa ulottuvuudessaan, irrallaan muusta Star Trek jatkumosta.

No on tämä Star Wars -peli ainakin Star Trekistä melkoisesti irrallaan.

Lainaus kribmeister

Joo aika paljonki kiinnostaa, eniten häiritsee tuo Gothamista tuttu äidin pikku pullaposki pääroolissa mutta ehkä sille saa kustomoitua vaikka parran tai jonku naamarin.

Miksi ulkonäöllä on jotain merkitystä? Sekä Gothamissa että Shamelessissa tyypillä sellaiset roolit että sithkin kävisi tälle tyypille näyteltäväksi. Erityisesti kun ottaa huomioon millainen pahis on Last Jedissä. Lopultahan eniten on kiinni kässäristä eikä näyttelijästä.

Nostoja