Viikon kysymys: Kiinnostaako Hideo Kojiman ensi kuussa ilmestyvä uutuuspeli Death Stranding? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Kiinnostaako Hideo Kojiman ensi kuussa ilmestyvä uutuuspeli Death Stranding?

21.10.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
17
Kiinnostaako Hideo Kojiman ensi kuussa ilmestyvä uutuuspeli Death Stranding?

Pelaaja.fin viikon kysymys on vaihtunut jälleen pienen tauon jälkeen. Tällä kertaa kysymys on varsin suoraviivainen, eli kiinnostaako marraskuun 8. päivä ilmestyvä Death Stranding, joka on Metal Gear -luoja Hideo Kojiman uuden itsenäistyneen Kojima Productions -studion käsialaa.

Etkö tiedä, mikä Death Stranding on? Katsasta ohesta Pelaajan hiljattain tekemä video, joka perehtyy pelin luonteeseen syvemmin.

Kiinnostaako Hideo Kojiman ensi kuussa ilmestyvä uutuuspeli Death Stranding?

  • Hyvin paljon
  • Melko paljon
  • Jonkin verran 
  • Ei lainkaan 

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jonkin verran.

Sen verran vaikea sanoa mistä pelissä on edes kysymys, että se laittaa sekä kiinnostamaan että epäilyttämään.

Outoja juttuja peli on täynnä, se on selvä, mutta on eri asia toimiiko se. Lostkin oli hyvä ja oli täynnä outoja juttuja mutta loppua kohden selvisi että ne oudot jutut oli vain outoja juttuja ilman sen enempiä syitä tai punaisia lankoja, joten ei kauhean tyydyttävä homma sitten lopulta ollutkaan. Samahan voi olla tämänkin kanssa: on ihmeellistä, sekoa, outoa ja kaikkea häslinkiä vauvapostista ties mihin mutta onko nämä jotenkin saatu järkevästi samaan kontekstiin, on ihan eri asia.

Sitten vielä se, että onko peliä hauska pelata. On sitä jokunen peli pelattu ihan tarinan vuoksi melkein hampaat irvessä mutta mieluummin pelaisin peliä, jossa pelaaminen on hauskaa ja tarina turha kuin toisinpäin.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Itselle se odotetuin peli. Kojima vaan on nero.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Nope

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Phantom Pain jälkeen odotukset on nollassa joten vastaus on Ei lainkaan

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Kyllä se "melko paljon" verran kiinnostaa. Tosin, hiukan nyt hiljattain näytetty pelivideo on latistanut tunnelmaa. Jotenkin se kuriirin homma ei nyt ihan ollut sitä mitä odotin ja se teasereiden mysteeri on vähän kadoksissa. Odotan siis mielenkiinnolla, mutta jos peli osoittautuu olevan tylsää pasketta, niin ei muuta kuin seuraavaa peliä kehiin.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Melko ristiriitaiset odotukset, eli jonnin verran. Peli on harvoja AAA-pelejä, jonka kanssa tulen lukemaan arvosteluja ennen ostoa. Tämä kun voi olla kaikkea vuosisadan julkaisusta suurimpaan pettymykseen ja näiden väliltä. Mielenkiintoista nähdä, mitä Kojima saa aikaiseksi Metal Gear -sarjan ulkopuolelta.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Kiinnostaa hyvinkin paljon. En ole ennakkotilannut tai mitään, mutta haluan silti ehdottomasti tietää mistä pelissä on kysymys. Suunnitelmani on itse asiassa katsoa julkaisupäivänä Metacriticistä keskiarvosana ja jos se on edes kohtuullinen (tarkoittaen, että peli ei ole esim. totaalisen rikki), niin ostan sen lukematta siitä yhtikäs mitään.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Ei kiinnosta paskaakaan mikään Pate postimies ja sen rumat vauvat.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kyllähän tämä nyt on vuoden kiinnostavin peli kevyesti.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Poliisitapaus

Ei kiinnosta paskaakaan mikään Pate postimies ja sen rumat vauvat.

Ei hemmetti tämä pisti kyllä oikeasti nauramaan :)

Nostoja