Viikon kysymys: kiinnostavatko Destiny ja sen laajennus? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: kiinnostavatko Destiny ja sen laajennus?

14.09.2015 // Kirjoittanut: Janne Pyykkönen
16

Bungien tieteisräiskintä Destiny on jakanut pelaajien mielipiteitä rajusti julkaisustaan lähtien. Vaikka hitiksi nousseen pelin taidetta, ammuskelutuntumaa ja musiikkia on kehuttu vuolaasti, sitä on kritisoitu mm. juonen, käsikirjoituksen, pienen pelimaailman ja loputtomasti itseään toistavan pelattavuuden vuoksi. Uusi laajennus The Taken King on tekijöiden tähän asti vakavin yritys korjata pelin ongelmia, joten kysymme teiltä tällä viikolla seuraavaa:

Kohupeli Destinyn laajennus Taken King ilmestyy tiistaina 15. syyskuuta. Aiotko hankkia sen?

Kyllä, olen pelannut alusta asti

Kyllä, aion palata peliin tauolta

En, enkä ole koskaan kokeillut koko peliä

En, sain jo tarpeekseni koko pelistä

Vastaa kyselyyn Pelaajalehti.comin etusivulla tai suoraan tässä linkissä.

Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Eiköhän se beta ollut ihan tarpeeksi. Jo siinä oli itteääntoistavaa ja tylsää meininkiä. Toiminta oli sentään ihan pätevää. Tuttua Bungieta siis.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Minulle ei tunnu edes löytyvän vastausvaihtoehtoa. Olen pelannut vain sitä betaa aikoinaan. Hieman kiinnostaisi siis ylipäätänsä joskus pelata kyseistä peliä, lisäosineen tahi ei. Eli jos hyvällä hinnalla lähtee ja mikäli kaverit innostuu myös tuosta niin miksipäs ei.

Käyttäjän jani kuva
jani

Olen pelannut ja pelaan edelleenkin. Loistava peli. Toistaa itseään, mutta se ei näköjään haittaa. Taken Kingin julkaisua odotan innolla. Suosittelen kokeilemaan peliä!

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ei ole tullut kokeiltua, koska hyvin harvat "avaruus pelit" iskee itseeni. Ja en pahemmin tykkää itseään toistavasti peleistä, mutta ehkä tälle voisi jossain vaiheessa antaa mahdollisuuden.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

En ole pelannut, ei ole tullut ostetta paljoa enään peleille, jotka myös ovat tulleet uusille laitteille ja ei ole uusia konsoleita vielä taloudessa tai kunnon PC:tä.

Käyttäjän rollorokka kuva
rollorokka

Jäin tarinapelin läpipeluun jälkeen pikkuhiljaa pahasti tasoltani alakynteen ja uudet päivitykset olivat lähes turhia Hard ja Extreme leveleineen, mutta hiljattain saapuneen päivityksen ja sen mukana tulleen parin Legendary-tason aseen kanssa kipuaminen alkoi kohti leveliä 30 ja eilen se napsahti. Huomenna pelaan Destinyä, se on varma.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Chadu

a ei ole uusia konsoleita vielä taloudessa tai kunnon PC:tä.

Niin siis Destinyä ei olla edes julkaistu PC:lle ja näillä näkymin ei ikinä tullakkaan. Mutta muuten sama vastaus ja vaikka uudet konsolit löytyisivätkin, niin tuskinpa olisi siltikään tullut pelattua, kyseessä kun ei ole kuin todella tylsältä vaikuttavaa grindfestiä komeissa, mutta täysin ontoissa maisemissa...tähän päälle kun vielä lisätään Activisionin halu puuttua jatkuvasti Bungien tekemisiin, mikä johti myös Marty O'Donnellin potkuihin, niin niin enpä tätä peliä tai sen mulkero-julkaisijaa halua tukea....korkeintaan alelaarista tulee poimittua sitten joskus kun uudet konsolit hankin vuosien päästä (mikäli silloin edes tätä enää kukaan pelaa)

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

En ole pelannut, eikä kiinnosta yhtään. Sata kertaa mielenkiintoisempiakin on liikaa ostettavana.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä rollorokka

Jäin tarinapelin läpipeluun jälkeen pikkuhiljaa pahasti tasoltani alakynteen ja uudet päivitykset olivat lähes turhia Hard ja Extreme leveleineen, mutta hiljattain saapuneen päivityksen ja sen mukana tulleen parin Legendary-tason aseen kanssa kipuaminen alkoi kohti leveliä 30 ja eilen se napsahti. Huomenna pelaan Destinyä, se on varma.

Itse en oo pelannut sit tammikuun. Level 30 tuli viime vuonna ja ensimmäinen lisäosa nosti kattoa ainoastaan kaks pykälää. Vasta nyt Taken Kingin myötä levelittäminen tuntuisi taas joltain, mut peli on satojen tuntien jälkeen vielä liian tuoreessa muistissa. Annan Destinylle vielä mahdollisuuden, mut silloin on jo varmaan lähellä Destiny 2:sen julkaisukin, johon voi sit levelittää hahmonsa valmiiksi. Jes, aina yhdellä hahmolla.

Käyttäjän Remode kuva
Remode

Vastausvaihtoehto: Kyllä, en ole pelannut peliä aiemmin.