Viikon kysymys: Kuinka mielenkiintoisina pidät pelimaailman tapahtumia juuri nyt? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Kuinka mielenkiintoisina pidät pelimaailman tapahtumia juuri nyt?

17.05.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
21
Viikon kysymys: Kuinka mielenkiintoisina pidät pelimaailman tapahtumia juuri nyt?

Maanantai tulla tupsahti, kuten myös Pelaaja.fin uusi viikon kysymyskin. Tällä kertaa yleisluontoisessa kysymyksessä tiedustelemme näin ennen kesän messutapahtumia, kuinka kiintoisana lukijat pitävät pelimaailmaa ja sen ajankohtaisia tapahtumia julkaisuineen, julkistuksineen ja ilmiöineen juuri tällä hetkellä.

Juuri tällä hetkellä, kuinka mielenkiintoisena pidät pelimaailman ajankohtaisia tapahtumia julkaisuineen, julkistuksineen ja ilmiöineen?

  • 4/10 - Ei lainkaan mielenkiintoisena 
  • 5/10
  • 6/10
  • 7/10
  • 8/10
  • 9/10 
  • 10/10 - Erittäin mielenkiintoisena

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Aika hiljasta on. Ei mitään mulle mielenkiintosta näköpiirissä, joten äänestin 4/10.

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

6/10 todella hiljaista itseäni kiinnostavien pelien suhteen. Onneksi pelattava ei tästä maailmasta (tai edes steam kirjaston pelaamattomien osiosta) lopu joten ei sinällään haittaa, hyvä vain ettei ps5:lle tykitetä tämän enempää yksinoikeuksia kun ei sitä itse konsolia saa ostettua.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Jo tämän kysymyksen olemassaolo kertoo siitä, että hiljaista on.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Onhan tuossa joitain pelejä jo tullut ja joitain vielä tulossa, tosin itsellä backlogi vie kaiken ajan. PSVR2 paljastukset ovat olleet kiinnostavia.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

tosi tylsä

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Piti ihan hetki miettiä, eikä tullut lähitulevaisuudesta mieleen yhtään kiinnostavaa peliä. Shin Megami Tensei V pitäisi virallisen tiedon mukaan olla tulossa tänä vuonna, mutta siitäkin on nähty ja kuultu niin olemattoman vähän, että vähän väliä unohdan sen olemassaolon kokonaan. Olen jo täysin valmistautunut siihen, ettei peliä ainakaan tämän vuoden puolella nähdä.

Samaan aikaan pc-komponenttien saatavuus ja naurettavat kiskurihinnat ovat pitäneet huolen siitä, ettei backloginkaan parissa pääse liian hauskaa olemaan. Käytännössä ray tracingiä käyttäviin peleihin ei ole vielä kehdannut hypätä, koska kone on yhä päivittämättä RTX-aikaan.

3/10

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

7/10
Mielenkiinto syntyy lähinnä tulossa olevista peleistä, joista päällimmäisinä The World's End Club ja uusi SubaSeka. Enemmänkin tapahtumaa voisi kyllä olla. Jätän laskuista tässä kohtaa Shin Megami Tensei V:n ja uudet Pokémon-pelit, koska en laske niitä vielä "ajankohtaisiksi".

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Joku 6-7. Muutamia itseä kiinnostavia pelejä on tänä vuonna tullut tai tulossa, mutta ei vaikuta määrällisesti tai laadullisesti mitenkään erityiseltä.

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

eipä juurikaan mitään mielenkiintoa juuri tällä hetkellä muuhun kuin battlefieldin julkistukseen. Vähän pelottaa huhut ettei olisi yksinpelitarinaa

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Yksittäiset pelit ja teknologiat ovat erittäin mielenkiintoisia (SteamOS, Stadia, Star Citizen, ...), joten annan niiden perusteella 9/10.

Nostoja