Viikon kysymys: Kuinka monta peliä olet ostanut viimeisen vuoden aikana? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Kuinka monta peliä olet ostanut viimeisen vuoden aikana?

11.05.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
35
Viikon kysymys: Kuinka monta peliä olet ostanut viimeisen vuoden aikana?

Pelaajalehti.comin viikon kysymys on tällä kertaa varsin yksinkertainen. Kuinka monta peliä olet ostanut viimeisen vuoden aikana? Vastausvaihtoehdot ovat:

- En yhtään
- Noin 1-3
- Noin 4-6
- Noin 7-9
- Noin 10-13
- Noin 14-16
- Noin 17-19
- 20 tai enemmän
 
Voit vastata rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai klikkaamalla tästä.
 
Omaa vastaustaan ja voi tarkentaa ja täydentää alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BCRich kuva
BCRich

En jaksanut ruveta laskemaan, mutta arvelin ostaneeni 7-9 peliä. Olisin ostanut huomattavasti enemmänkin, mutta rahatilanne on ollut jo pidemmän aikaa heikonlainen.

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Steamin indiepelien ja Humble Bundlejen "ansiosta" luku nousee yli 20. Jos pelkät kolmen A:an pelit lasketaan niin luku olisi siinä 7-9 hujakoilla. Backlogia kyllä löytyy...

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

Noin 14-16 mutta voi olla enemmänki...

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Yhden pelin, jos lasketaan vain triple A -pelit. Steamistä sitten tuli pokattua tähtien sota paketti tämän kuun alussa, kun halvalla lähti. PS+ peleistä ollut sen verran paljon iloa, ettei ostoksille ole ollut tarve lähteä, kuin ihan kokeilu mielessä.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

AAA-pelejä ei yhtään, indietä ja Nintendoa jonkin verran. Koska Humble Bundlet lasketaan tietenkin mukaan, niin jotain kymmenen ja kahdenkymmenen välillä, kenties. Tai enemmän.

Käyttäjän vaihu kuva
vaihu

Jossain viidentoista pelin hujakoilla lienee hankintojen määrä. Valtaosa näistä kylläkin retropelejä joita tulee enempi pelailtua ja halvalla ostettua. Asiaan vaikuttanee myös pleikkarini toimintakyvyn palautuminen perusteellisen puhdistuksen jälkeen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kyllä se on 20 tai enemmän. Pelien keräilyä kun harrastaa. Uusia pelejä sanoisin mukana olleen niitäkin yli tuo 20, nopeasti laskin niin yli 60. Kaikki laskettuna varmaan yli sadan pelin menee. Kaikkien hintahan ei tietenkään ole ollut sitä 60 euroa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Koko ajan vähenemään päin. Pitäis olla jotain todella mullistavaa (VR?!) etten jaksaisi odottaa pelien halpumista tai Playstation Plus -versioita!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Lopetin laskemisen kun pääsin tuohon 20:en. Sitä en tiedä kuinka montaa olen pelannut sillä Live Gold puskee pelejä myös jatkuvasti pelattavaksi. Tosin noistakin mainitusta 20:stä pelistä on tällä hetkellä 5 korkkaamatta. Ja lataus- ja digipelejä en edes laske tähän, erityisesti kun jälkimmäisiä hyvin harvoin harrastan.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

4-6 kun itse olen sellainen pelaaja että kun uuden pelin ostan niin sitä sitten pelataan/tahkotaan kunnolla kun kerran on tullu ostettuakin :D