Viikon kysymys: Kuinka paljon Diablo IV kiinnostaa? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Kuinka paljon Diablo IV kiinnostaa?

13.06.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
7
Viikon kysymys: Kuinka paljon Diablo IV kiinnostaa?

Pelaaja.fin uusi viikon kysymys on täällä! Tällä viikolla kartoitetaan kiinnostusta legendaarisen toimintapelisarjan uuteen isoon osaan, eli neljänteen Diabloon. Pelistä julkaistiin vastikään pelikuvaa ja suuntaa antava julkaisuikkuna, joten on korkea aika selvittää totuus.

Kysymys kuuluukin seuraavasti:

Kuinka paljon Diablo IV kiinnostaa?

  • Todella paljon!
  • Positiiviset ennakkofiilikset
  • Noh, saa nähdä
  • Ei oikein kiinnosta
  • Diablo Immortal vei kaiken uskoni!

Vastaa kyselyyn täältä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit ja perustelut saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Ei oikein kiinnosta. Jos Diabloista ottaisi grindaamisen pois, niin jäljelle ei jäisi juuri mitään.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Immortalin jälkeen ei voi kun pelätä millainen rahastuskone sieltä tulee.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Itseäni miellytti paljon ulkoinen anti, mutta kyllä pelottaa millainen lootsampo sieltä isketään päin näköä. Toivottavasti ei, tosin edellisiäkään osia en ole elin ojossa pelannut jahdaten super loottia, tippuu mitä tippuu ja niillä mennään. Todennäköisesti tämä tulee pelattua kerran yksin läpi ja sitten kaksin kumppanin kanssa vanhaan hyvään malliin.

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Diablo Immortal tosiaan vei kaiken uskoni, joskaan sitä ei Blizzardin muun viimeaikaisen toiminnan jälkeen kauheasti ollutkaan.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Saa nähdä...ei tuo Diablo IV nyt niin erikoiselta vaikuttanut. Jotain uudistuksia aikaisempiin peleihin mutta muuten vaikutti Diablolta niin hyvässä kuin pahassa. Mielummin ottaisin uuden Starcraftin tai Warcraftin vastaan jos siis niiden takana olisi se sama Blizzard joka vielä vuosikymmmen sitten oli olemassa.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Peli ei kiinnosta ei mulla muuta

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Kornholic

Ei oikein kiinnosta. Jos Diabloista ottaisi grindaamisen pois, niin jäljelle ei jäisi juuri mitään.

Mutta Diablon alkuperäinen idea oli olla mahdollisimman bare bones rope, jossa keskitytään kehittäjien mielestä olennaiseen, eli tyydyttävään toimintaan ja loottiin, kaikki muu minimoiden.

Mielestäni sarja on mennyt enenevässä määrin pieleen, kun systeemiin on yritetty tuoda enemmän lihaa luiden ympärille. Ja tietysti toisena ongelmana Blizzardin tarve rakentaa pelin sisälle oma virtuaalitaloutensa, mikä leikkaa ainakin yksinpelikokemukselta sen kirkkaimman terän.

Eli vastaukseni viikon kysymykseen: Ei oikein kiinnosta. En usko, että Blizzardin nykyisillä intresseillä kyetään enää tekemään sellaista Diabloa, joka minua miellyttäisi.

Nostoja