Viikon kysymys: Kumpi on pahempi – liian helppo vai liian vaikea peli? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Kumpi on pahempi – liian helppo vai liian vaikea peli?

16.11.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
34
Viikon kysymys: Kumpi on pahempi – liian helppo vai liian vaikea peli?

Maanantain myötä uusi viikko on lähtenyt hiljalleen käyntiin. Se tarkoittaa tuttuun tapaan uutta viikon kyselyä täällä Pelaajalehti.comin puolella. Tällä kertaa kysymme varsin simppelisti:

Kumpi on pahempi?

- Liian helppo peli
- Liian vaikea peli

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai vaihtoehtoisesti täällä!

Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Liian helppo. Rahoille saa parhaiten vastinetta pitkäikäisemmän (lue: haastavan) tuotteen myötä.

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

Kummassakin tapauksessa voi tylsistyä peliin, mutta liian helppoon aiemmin.

Käyttäjän vmville kuva
vmville

Liian helppo, molemmat turhauttaa tietyssä määrin, mutta sitä tunnetta pelatessa ei oikein mikään voita, kun oikein vaikean bossin/kohdan läpäiseminen vihdoinkin!

Käyttäjän Sienimuhennos kuva
Sienimuhennos

Se on aikalailla toteutuksesta kiinni, että onko helppo tai vaikea peli hyvä vai huono. Helppo ja lyhyt peli voi olla myös loistava, jos aihe on kiinnostava ja sisältö on rautaa alusta loppuun. Kun taas sellaiset mitäänsanomattomat ylipitkät läpijuoksupelit ovat aivan suolesta.
Vaikeita pelejä on kahta eri sorttia. Toiset saavat tatin kasvamaan otsaan melkein samantien, josta seuraa itkupotkuraivarit, virtsaaminen levyn päälle ja lopuksi peli poltetaan roviolla. Sitten ne toisenlaiset vaikeat tapaukset antavat pelaajan ymmärtää, että tämä todella on läpäistävissä ja niitä haasteita hierookin sitten oikein urakalla.

Elikkäs vastaan, että en osaa sanoa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ensimmäisen läpipeluun otan yleensä helpoimmalla vaikeustasolla. Toinen läpipeluu menee lähes aina vaikeimmalla, johon liittyy usein myös haasteellisia Trophyja. Mutta mikäli pitäisi valita, niin tottakai ottaisin aina ennemmin vaikean kuin liian helpon pelin. Casuaali pelaaminen on rentoa, mutta ne todelliset haasteet tuovat tunteen, että on saavuttanut jotain. Perfect.

Käyttäjän Guybrush kuva
Guybrush

Eipä Telltalen Walking Dead-pelejä tai Until Dawnia voi vaikeaksi kuvailla, mutta ne ovat silti erittäin viihdyttäviä interaktiivisia elokuvia...eikun hetkinen.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

No mielummin pelaan pelin läpi liian helppona, kuin jätän kesken liian vaikeana.

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Molemmat ovat huonoja mutta mieluummin pelaan liian helpon pelin läpi kuin jätän liian vaikean pelin kesken koska liian vaikea ja turhaudun siihen jos esimerkiksi jään johonkin kohtaan pitkäksi aikaa jumiin.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Liian vaikea, kun voi jäädä peli kesken, jos ei jotain kohtaa pääse eteenpän, niin se saattaa jäädä, kun ei jaksa hinkata jotain kohtaan kokoajan.

Käyttäjän Samu kuva
Samu

Pidän haasteesta mutta helppojakin pelejä on joskus vaihtelun vuoksi mukava pelata kunhan ovat hauskoja