Viikon kysymys: Kuunteletko Pelaajacastia? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Kuunteletko Pelaajacastia?

3.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
22

Suomalaisten pelaajien korvia vähintään keskinkertaisin sanankääntein jo vuosia hivellyt Pelaajacast, Pelaajan toimituksen ikioma podcast, on vihdoin palannut kesätauoltaan. Nälkävuoden pituiselta tuntunut radiohiljaisuus lienee riuduttanut kuuntelijoitamme suorastaan tuskaisissa määrin, mutta tulevan tuotantokauden voisi kuvitella hoivaavan vieroitusoireista kärsivän kansan takaisin täysiin sielun ja ruumiin voimiin.

Tämän viikon lukijakysely kartoittaa, moneltako Pelaajacastin sulosävelet ovat vielä jääneet kuulematta:

Kuunteletko Pelaajacastia?

Joka ikisen jakson!
- Useimmiten
- Toisinaan
- Harvemmin
- En koskaan

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!
 
Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Totta helvetissä. Joka jakso heti julkaisupäivänä.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Toisinaan oli vastaukseni.

Sikälimikäli aihe tai vieras sattuu kiinnostamaan niin kuunteluun menee töiden ohessa mutta muutoin on jollain tavoin hieman latistunut meininki sitten castin ns. kulta-aikojen. Hieman liikaa virkamiesmäisyyttä ja tietty jokaisen podcastin automaattinen sulkumekanismi, mainokset, ovat varmaan ne isoimmat syyt vähentyneeseen kuunteluun.

Käyttäjän Valtteri Hyttinen kuva
Valtteri Hyttinen

Jokainen cast tulee kuunneltua. Parhaita ovat ehdottomasti vierasjaksot, ja jaksot, joissa on erikoisosioita. Parhaat castit ovat olleet niitä, joissa Huttunen ja Pyykkönen höpisevät strategia ja pc-pelimaailman jutuista kahdestaan ja Kaitila ja Ville heidän suosikeistaan erillisessä osiossa. Nuo parivaljakot tukevat toisiaan parhaiten, mutta parhaiten itsenäisinä osioina. Ymmärrettävästi kaikki eivät aina kerkeä castiin, mutta omia, erikseen äänitettyjä osioita voisi olla enemmän.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Joka jakso tulee kuunneltua vaikka väkisin. Lisää Pyykköstä. 5/5

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ikinä en ole mitään podcasteja kuunnellut enkä kuuntele. Ihan liian pitkiä settejä ja huvittaisi kuitenkin kerralla kuunnella jos kerran kuuntelee.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Joka jakso tulee kuunneltua töissä kuulokkeilla. Muut vähän ihmettelee miks mitä mä yksikseni naureskelen. Vieras castit on parhaita, koska jakavat paljon omaa kokemusta ja olis kiva jos saisitte sinne ulkomailta asti vieraita. Kyllähän se Enklannin kuuntelu luonnistuu varmaan suurimmalta osalta kuuntelijoista.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Jokaisen castin kuuntelen miltei samantien sen ilmestyttyä. Useimmiten muutamassa erässä, aamukahvin yhteydessä, matkustaessa tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Mahtavaa settiä teette ja castit ovat niin paljon mielenkiintoisempaa kuunneltavaa kuin mikään radiokanava! Puhan yksinpuheluista ja toisten päälle puhumisesta ollaan tultu pitkä matka ja viimeiset about 50 castiä ovatkin olleet parhautta. Jatkakaa siis samaan malliin kuin nytkin. Kuten Valtteri jo sanoikin, erilliset osiot toimivat ainakin välillä paremmin kuin jos on liikaa porukkaa studiossa. Lisäksi vierailijat ovat erittäin virkistävää kuultavaa aina välillä.

Käyttäjän Lapsus kuva
Lapsus

Joka jakso ja useimmat muutamaan kertaan, ku helposti jää jotain kuulematta.

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Useimmiten tulee kuunneltua, varsinkin jos tekee työpäivän yksin niin mukava laittaa casti puörimään. Asiallista ja viihdyttävää ollut mielestäni, kovin paljon tykkään.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Joka jakso tulee kuunneltua. Toivottavasti jaksatte jatkossakin kokoontua porukalla joka toinen viikko höpisemään maailmanmenosta, peleistä, sarjoista, leffoista, sarjakuvista ja sun muusta. Vieraat ovat vain bonusta.