Viikon kysymys: Miellyttääkö PlayStation 5:n uusi DualSense-ohjain? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Miellyttääkö PlayStation 5:n uusi DualSense-ohjain?

14.04.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
35
Viikon kysymys: Miellyttääkö PlayStation 5:n uusi DualSense-ohjain?

Pääsiäinen on takanapäin, joten Pelaaja.fissäkin on jo korkea aika iskeä uusi viikon kysymys kehiin. Tällä kertaa kysellään yksinkertaisesti päällimmäisiä fiiliksiä PlayStation 5:n virallisesta DualSense-ohjaimesta, joka esiteltiin viime viikolla ulkoasua ja ominaisuuksia myöten.

Jotta kysely pysyy yksinkertaisena, kysymys ja vastausvaihtoehdot ovat simppelisti seuraavanlaiset:

Miellyttääkö PlayStation 5:n uusi DualSense -ohjain?

  • Kyllä
  • Ei

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Jos/kun hankin lopulta PS5:n, niin ostan varmaan jonkin bundlen, jossa on erivärinen ohjain kuin valkoinen. Jotenkin itseeni ei oikein uppoa DualSensen "applemainen" muotoilu...

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Ei voi tietää vielä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Päällisin puolin ihan siistin näköinen, joskin ottaisin mieluummin mustan. Enemmän Xbox-ohjaimen tapainen muoto miellyttää myös. Tattien sijoittelu on itseäni enemmän miellyttävä boxilla. Liipaisimet voisivat olla enemmän kaarevat.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Vähän on suppeat vastausvaihtoehdot. Muotoilunsa puolesta vaikuttaa taas kerran askeleelta eteenpäin, mutta ulkonäkö kyllä jättää toivomisen varaa. Vähän turhan krumeluurinen kapistus, josta tulee huonolla tavalla mieleen pc-puolen gaming-brändätyt laitteet, joista ei värivaloja ja futuristista designiä puutu.

Lopputuloksena sanoisin, että eiköhän tämä toimi pelikäytössä ihan hyvin ja on varmaan parannus edeltäjäänsä, mutta ehkä odotan sitä väistämättä seuraavaa hillitympää versiota, jos tämä todella on julkaisussa ainut tarjolla oleva malli.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Kyllä parempaan suuntaan Sony on jatkuvasti kehittänyt ohjaintaan, joten jos vertailukohdaksi otetaan vaikka surkea Dualshock 3, niin kyllähän tuo mielyttää.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sen verran kahtiajakoiset mietteet ohjaimesta että vähän tympeä vastata vain kyllä/ei. Luotan kyllä että ohjain tekee minkä pitääkin mutta ulkonäkö, liipaisimet ja tatit ei kauheasti innosta.

Tietenkään näistä ei oikeasti tiedä kunnolla ennen omakohtaista testausta, joten senkin vuoksi kysely on vähän oudossa vaiheessa kun ohjainta ei ole voinut edes nähdä livenä saati kokeilla.

Vastaan nyt kuitenkin että "kyllä", koska uskon ohjaimen sille puolelle kallistuvan jos pakko näistä vaihtoehdoista on toinen valita.

Lainaus Haerski

Vähän turhan krumeluurinen kapistus, josta tulee huonolla tavalla mieleen pc-puolen gaming-brändätyt laitteet, joista ei värivaloja ja futuristista designiä puutu.

Samat mietteet. Sonylla tuntuu olevan jonkinlainen tarve tehdä pelipuolen tuotteistaan aina jotenkin "erikoisia" ilman selkeää syytä niille erikoisuuksille.

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Ainakin ensialkuun kaksivärinen design näyttää kummalliselta, vaikka siihen on jo hieman ehtinyt tottua. Kosketuslevyn mukana pitäminen ei vaikuta perustellulta ainakaan sen mukaan, miten vähän sitä käytettiin PS4-peleissä.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri

Ulkonäöllisesti ja ominaisuuksilta mielyttää, se miten omaan käteen menee on sitten toinen juttu. Todella hienon näköinen kapistus. Väri on kiva, mutta toivottavasti tulee muitakin värisiä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Silmää kyllä, mutta paha sanoa, kun en ole päässyt kokeilemaan.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Helvetin ruma ja näyttää joltain 15e third party kapulalta.
Myös pelkistä kuvista näkee, että L1 ja R1 on tehty liian isoiksi.

Nostoja