Viikon kysymys: Mikä Bethesdan E3-julkistuksista kiinnostaa eniten? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä Bethesdan E3-julkistuksista kiinnostaa eniten?

15.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
13
Viikon kysymys: Mikä Bethesdan E3-julkistuksista kiinnostaa eniten?

Pelivuoden jännittävin viikko on jälleen täällä. Los Angelesin valtavilla E3-messuilla lavalle kapusi ensimmäisenä ensikertalainen Bethesda, jonka lukijamme ennustivat kuun alussa tarjoilevan vuoden suurimpia yllätyksiä. Tällä viikolla tiedustelemmekin, mikä Bethesdan esittelemistä peleistä oli se kaikkein kutkuttavin.

E3-ummikko Bethesda avasi messut maanantaina lehdistötilaisuudellaan. Mikä esitellyistä peleistä oli kiinnostavin?

- Dishonored: Definitive Edition
- Dishonored 2
- Fallout 4
- Fallout Shelter
- The Elder Scrolls Legends
- Doom
- BattleCry

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!

Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Dishonored 2 helposti. Ensimmäinen osa oli sen verran mielekäs, että lisä kelpaa, vaikkakaan cgi-trailerista ei nyt sen kummemmin voi mitään päätellä. Jään odottelemaan tulevaa.

Sitten oli varmaan Doom, tosin se saattaa johtua siitä, että peli vaikuttaa noudattavan "vanhojen hyvien aikoijen" FPS -pelien suunnittelua ja sisältää healthkittejä, peukalon imemisen sijaan ja muita mielekkäitä ratkaisuja, kuten housut joihinka mahtuu enemmän kuin kaksi asetta.

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Paha valinta Fallun ja Dissin välillä..

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Doom ja hyvin kevyesti. Uusi Tuomio vaikuttaa oikein herkulliselta old school -räiskinnältä, mistä toki tulee plussaa ja rispektiä nykypäivänä. Toivottavasti tekee yhtä loistavan paluun nykyaikaan kuin Wolfensteinin paluu, luottoa kuitenkin löytyy.

Disko 2:sta odottelen ihan pikkuisen, vaikka ekasta osasta en niin paljoa välittänytkään. Toki oikein laadukas tekele oli.

Fallout 4 ei sen sijaan ole vieläkään vakuuttanut meikäläistä. Katellaan sitten kun saa stiimistä alle kympillä tai konsolille 20eurolla.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Doom, ehdottomasti...johtuen ptikälti siitä, että edellisestä osasta on kuitenkin jo yli 10 vuotta aikaa ja tarjoaa "old-school" räiskintää....ja ensimmäinen Dishonored edelleen pelamatta ja Fallouteistakin vain se ensimmäinen, joten mielenkiinto näiden jatko-osia kohtaan ei tästä johtuen oli kovinkaan suuri.

Käyttäjän Nabbis kuva
Nabbis

Dishonored 2 ainoa mielenkiintoa herättänyt tuotos tuosta kokoonpanosta.
Doom Ei ole "nopeaa" fps nähnytkään tuon demon perusteella jopa alkuperäset doomit olivat "nopeampia" ja koska konsolit niin tod näkösesti mainiot 30fps jep jep todella "nopeeta" .
Fallout taitaapi vaan olla Fallout 3.8 "now with minecraft elements" voihan tuon sitten 2016 jouluna steamin aleista hankkia kaikkineen dlc ja bug fixeiseen.

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Dishonored 2. Eka osa yllätti positiivisesti, joten rima on korkeammalla jatko-osaa ajatellen...

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Dishonored II on kiinostavin. Fallout 4 ja Doom olivat myös kiinostavia pelejä, vaikkei aijempaa kokemusta niistä ole.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Doom hands down. Fallout 4 alkoi näyttämään semisti kiinnostavalta ominaisuuksiensa puolesta, mutta last geniltä se silti näyttää.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Kyl se Fallout 4 on. Grafiikat ei niin kiinnosta kun tiedän et peli tulee oleen sisällöltään kultaa. Bethesdalla kyl kovat pelit nyt tulossa. Vaikee uskoo et ketään muu pääsee ees lähelle. Voin silti olla väärässä. Who knows?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kommenteissa Dishonored 2 jyrää mutta tilastoissa ylivoimaisesti eniten on näköjään tällä hetkellä Fallout 4.

Oma ääni meni ilman muuta Dishonoredin jatkolle. Ensimmäinen on yksi parhaista, ellei paras hiippailutekele, joten odotukset ovat kovat. Ensimmäinen tuli ennakkotilattua vaikka ihan 100% varma ei voinut olla laadusta mutta tämän jatkon uskaltaa tilata heti kun tulee sopiva versio myyntiin, sen verran on kova luotto studioon ensimmäisen osan perusteella.

Toivottavasti eivät vain kauheasti painota huhuttua moninpelipuolta. Vaikka mistäpä sen tietää mitä hienoa sieltäkin tulee, on peli sen verran erilainen että moninpeliin saisi hienojakin kikkoja keksittyä. Silti olisin mieluummin ottanut puhtaan yksinpelin tästä jatkostakin. (Mikäli nyt huhut siis pitävät MP:sta paikkansa.)

Nostoja