Viikon kysymys: Mikä Gamescomin tähtijulkaisuista säväytti? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä Gamescomin tähtijulkaisuista säväytti?

10.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
11
Viikon kysymys: Mikä Gamescomin tähtijulkaisuista säväytti?

Messukesän toinen suurtapahtuma, Kölnissä viime viikolla järjestetty Gamescom 2015, on laitettu onnistuneesti pakettiin. Vaikka messujen lehdistötilaisuustarjonta ei päätä monipuolisuudellaan huimannut, pääsivät kesäkuussa E3-messuilla laiminlyödyt pelit vihdoin oikeuksiinsa lavoilla, ja käteen jäi valtava määrä uutta materiaalia aiemmin hiljaiseloa viettäneistä teoksista.

Tällä viikolla tiedustelemme lukijoiltamme, mikä Gamescomissa nähdyistä suurjulkaisuista jäi parhaiten heidän mieliinsä.

Mikä Gamescomin tähtijulkaisuista säväytti eniten?

Homefront: The Revolution
Mafia III
Quantum Break
Scalebound
Crackdown 3
World of Warcraft: Legion
Halo Wars 2
Star Wars Battlefront
Joku muu

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!
 
Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Unravelin livenä (toisin kuin ne perinteiset skriptatut peliosuudet jossa kehittäjätiimin mallinukke pitelee ohjainta lavalla ja näyttää tyhmältä) pelattu pelikuva oli eniten mieleeni messujen tarjonnasta. Quantum Break väsytti, Scalebound naamapalmutti (päähahmon muuntautuminen inFamousin Destiniksi... ei kiitos), Battlefront näytti Rogue Squadron II:lta, Mafia 3 oli näytti GTA IV-modilta ja Homefront puolestaan Far Cry 4:n kaupunkiin sijoittuvilta lisäsisällöiltä.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Joku muu eli ei mikään. Star Wars Battlefrontin olisi pitänyt periaatteessa kiinnostaa, mutta siitä nähtiin aivan vääriä asioita. Mutta en minä Gamescomiin pettynyt ollut, sillä muistin sen olemassaolon vasta kun se alkoi ja uudelleen kun se loppui.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Pakko sanoa ettei säväyttänyt mikään, mutta esim. Mirrors edge 2 ja muutamat muut kiinnostaa silti paljon.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Scalebound säväytti siinä mielessä että tuon tyyppisiä pelejä tulee aika harvoin. Eli pelejä, joissa sekä itse heilutaan ja huidotaan/ammutaan/whatever että annetaan samalla yksinkertaisia käskyjä kaverille. Mass Effecteissä sekä Bureaussa on juuri sellaiset systeemit jotka ovat tarpeeksi yksinkertaisia ja samalla kuitenkin riittävän monipuolisiakin.

Päähenkilö on ehkä stereotyyppinen mutta ei tuo minua ärsyttänyt. Oikeastaan harvemmin pelihahmoista ärsyttää muut kuin ne japsien ininä-hahmot minihameissaan.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Oli monta erinomaista ja erilaista esitystä, joten "parasta" en pysty valitsemaan.

Stellaris - http://www.stellarisgame.com

Star Citizen:
- https://www.youtube.com/watch?v=AAHtQKNqhSQ
- https://www.youtube.com/watch?v=ewkl33us60A

Hearts of Iron IV -jutustelu

Pillars of Eternity -lisäosa
Cities: Skylines -lisäosa

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Paha. Top 3: 1. MGS V 2: NFS 3: ME:C.

Käyttäjän Joystick97 kuva
Joystick97

Fallout 4, Just Cause 3 ja Mafia 3 ainakin odotan innolla!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Mafia III nosti niskavillat pystyyn. Nykyään olen lähes menettänyt kykyni hypettyä tulevista peleistä, mutta Mafia-sarja kuuluu niihin harvoihin poikkeuksiin, jotka pistävät kuolan valumaan ja sormet syyhyämään.

Pitää vain toivoa, ettei näytetyissä gameplay-pätkissä pääosaan nostettu usein kirjaimellisesti räjähtävä toiminta ole vallannut samassa suhteessa alaa koko pelistä.

Käyttäjän Marcus_M_Fenix kuva
Marcus_M_Fenix

En taida vastata mitään kun puuttuu "perkeleen kovat messut, miksen ollut itse paikalla". Jos e3:lla MS osasi vedellä oikeista naruista, niin gamescom viimeisteli kanveesin totaalisesti. Ihan järjetön määrä mitä on tullut\tulossa yksinoikeuksia, huippu mulitipläjäyksiä, pädiä ja muita lisälaitteita, taaksepäin yhteensopivuuksia etc... Joku on väittänyt messuja kuiviksi?!? No siinämielessä yksipuolisiksi koska MS oli niin yksipuolisesti esillä.....niin....Sony ei ollut paikalla koska sillä ei ollut mitään näytettävää. Iso N nyt harvemmin näissä kemuissa esiintyy. Jos kuukausi sitten on ollut e3 niin ei tämän enempää uskalla pyytää, ainakaan näin Xboxilla valtaosin pelaavana. Kyllä meillä Xone pelureilla on melkoset kissanpäivät edessä!

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Minullakin oli 3 vaihto ehtoa SW, ME3 tai Mafia 3 ja päädyin SW koska aikaan käynyt katsomassa elokuvissa "silloin muinoin" alkuperäisen Star Warsin (joka on nyt nimetty siis SW 4 uusi toivo) jolloin tulin SW faniksi :p