Viikon kysymys: mikä hittipeli tarvitsee HD-uusinnan? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: mikä hittipeli tarvitsee HD-uusinnan?

31.08.2015 // Kirjoittanut: Janne Pyykkönen
31
The Last of Us, Dishonored, Journey, Gears of War - vanhojen hittipelien teräväpiirtoversioita ilmestyy nykyään jatkuvasti. PlayStation 3:n, Xbox 360:n ja Wiin konsolipolvessa riittää laatupelejä, eikä läheskään kaikkia ole saatu vielä uusittuja. Mikä seuraavista peleistä ansaitsisi sinun mielestäsi HD-uusinnan, vai onko kierrätystä tehty jo tarpeeksi? Anna äänesi ja jaa mielipiteesi kommenttiosiossa, jossa voit myös kertoa, olisiko ehdokkaiden listalle kuulunut vielä jotain muuta.
 
Mistä viime polven hittipelistä pitäisi tehdä seuraava HD-remake?
 
1. Mass Effect -trilogia
2. Demon's Souls
3. Red Dead Redemption
4. BioShock
5. Super Mario Galaxy
6. Metroid Prime Trilogy
7. Ei enää remakeja!
 
Vastata voit rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan täällä
 
Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.
 
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Jos jokin ansaitsee uusinnan niin se on Red Dead Redemption. Vaikka mieluiten ottaisin kyllä uuden Red Dead:in :)

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

With great enthusiasm: Mass Effect.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Metal Gear Solid 4. En ole päässyt pelaamaan sitä. Ei välttämättä tarvitisi edes remasteroida vaan suoraan sellaisenaan PS4:lle.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Saisivat tehdä COD 1&2 uusiksi.... jos listasta niin BioShock.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Hmm, vähän on hankala lista, kun oikeastaan kaikki listan peleistä on sellasia, ettei ne edes tarvitse (vielä) "HD-versiota". Red Deadissa varmaan muutos olisi suurin, kun nyt kerran nähtiin mihin Rockstar pystyi GTA5:n kanssa. Ja tietenkin jos se vahingossa samalla lipsahtaisi PC:lle, niin ehdottomasti tämä.
Mutta... Valitsin Mass Effectin. Jos kaikista kolmesta saisi Masterchief Collectionin tapaisen paketin yhtenäisellä grafiikkatasolla, niin kyllähän sen pelaisi mielellään jälleen uudelleen.

Jos jostakin haluaisin nähdä remaken, niin ensimmäisestä Red Factionista. Maaston räjäyttely vähän tyylikkäämmällä ulkonäöllä toisi peliin vielä vähän lisää fiilistä.
Ja sitten olisi tietenkin pitkä lista ajopelejä, mutta niiden uusioimista saa varmaan odottaa loputtomaan asti.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Mikä helvetin "hd" remake?
Se on vain versio uudelle laitteelle samoin kuin pelit jotka julkaistiin ps kakoselle ja kolmoselle.
1080p/60fps versiot olisi tosin ihan kivoja mutta ero olisi pieni.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tuolta listalta mitään. Kaikki ihan pelattavia vielä eikä yksikään ole huutamassa tarvetta uusinnalle. Pitäisi lähteä enemmän taaksepäin näiden suhteen muutenkin. Ensimmäinen Tomb Raiderin remake oli ihan kohdallaan kun alkuperäinen oli sen verran vanhentunut. En puhu tästä uudemmasta rebootista kuitenkaan, vaikka se kyllä on parempi peli kuin se aiempi uusinta.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Read Dead Redemption tai koko Mass Effect trilogia. Redemption jätti PC:n väliin, joten remake olisi kiva nähdä ja Mass Effectistä olisi kiva nähdä trilogia boxi jossa on tällä kertaa mukana KAIKKI dlc:t.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Noista vaihtoehdoista Metroid Prime -trilogia ansaitsisi vanhimpana ja "huonoimman" näköisenä oikeuden uusintaan!! Kuitenkin vapaasti valittaessa ottaisin Metal Gear Solidin (PS1.)

Käyttäjän NinjaSpy kuva
NinjaSpy
Lainaus käyttäjältä Angel of Death

Read Dead Redemption tai koko Mass Effect trilogia. Redemption jätti PC:n väliin, joten remake olisi kiva nähdä ja Mass Effectistä olisi kiva nähdä trilogia boxi jossa on tällä kertaa mukana KAIKKI dlc:t.

Nehän meinasi tehdä ME:stä päivitetyn trilogian, mutta EA sanoi että ei riitä "aikaa ja resursseja". Noe ehkä sitten parin vuoden päästä, kun Mass effect täyttää 10 vuotta... :)

Nostoja