Viikon kysymys: Mikä on tämän vuoden kiinnostavin figuuripeli? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä on tämän vuoden kiinnostavin figuuripeli?

5.10.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Viikon kysymys: Mikä on tämän viikon kiinnostavin figuuripeli?

Pelaajalehti.comin etusivulta löytyvä viikon kysymys on jälleen vaihtunut. Uuden viikon uusi kysymys on tällä kertaa figuuripeliaiheinen, sillä tänä vuonna on julkaistu peräti kolme lelufiguureja tukevaa peliä - unohtamatta Amiiboja!

Kysymys ja sen vastausvaihtoehdot ovat:

Mikä tämän vuoden figuuripeleistä on kiinnostavin?

- Skylanders: SuperChargers
- Disney Infinity 3.0
- Lego Dimensions
- Jokin Amiiboja tukeva Nintendo-peli
 
Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai vaihtoehtoisesti täällä!
 
Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei mikään, mutta vastasin Amiibot, koska niitä minulla itseasiassa on pari kappaletta (Samus ja Zero Suit Samus Smash Brosia varten). Eli niitä voin halutessani käyttää.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Kovana Star Wars fanina Infinity 3.0 :). Edelliseen versioon keräsin kaikki Marvel hahmot ja eiköhän tähän tule kerättyä kaikki Star Wars hahmot ja ne pari Marvel :).

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Vastasin Skylanders: SuperChargers, kun ainut pelisarja mitä on tullut pelattua, kiitos hinnan alennuksen :), toki muutkin kiinnostaisivat, varsinkin Lego Dimension.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Amiibot sen vuoksi, että niitä voi käyttää laajemmin eri peleissä eikä vain tietyssä pelisarjassa. Yleisesti ottaen ei kyllä innosta mikään figuuripeli mutta mikäli Wii U:n ostaisin, niin luultavasti jokin Amiiboja tukeva pelikin tulisi ennen pitkää ostettua. Tosin tuskin silti figuja ostaisin. Erityisesti kun niistä tulee mieleen se, että pelit ovat palasina, jotka joutuu aukomaan noilla hahmoilla. Amiibot tosin taitavat olla näissä se ainoa poikkeus.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Lego Dimension, sillä se vaan on selkeästi mukavin vähän vanhemmallekin väestölle. Disney infinity on aika hölmö, vaikka idea on loistava. Skylandersin olen yhden ostanut, mutta taistelu oli sen verran tylsää, ettei kauaa jaksanut pelata. Amiiboista taas en ole nähnyt vielä kunnollista peliä, vaikka varmaan niitä onkin.

Nostoja