Viikon kysymys: Mikä Resident Evil -pelityyleistä on suosikkisi? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä Resident Evil -pelityyleistä on suosikkisi?

10.05.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
12
Resident Evil, Resident Evil Village, Viikon kysymys, Lukijat ovat puhuneet

Pelaaja.fin viikon kysymys on vaihtunut jälleen näin maanantain kunniaksi. Tällä viikolla utelemme viime viikolla ilmestyneen Resident Evil Villagen innoittamina, mikä Capcomin kauhutoiminnan vuosien varrella nähduistä pelityyleistä on oma suosikkisi.

Kysymys ja sen vastausvaihtoehdot ovat siis seuraavanalaiset:

Mikä Resident Evil -pelityyleistä on ehdoton suosikkisi?

  • Klassikko-osien tyyli, joissa kuvakulmat vaihtelevat huoneittain (esim. Resident Evil 1)
  • Modernimpi tyyli, jota seurataan päähahmon selän takaa (esim. Resident Evil 4)
  • Uusimpien osien tyyli, jossa peliä seurataan hahmon omista silmistä (esim. Resident Evil 7) 

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

Re 0-3 oli paras
se on yks syy miksi en osta enää Re Pelejä

Käyttäjän Lander kuva
Lander

Vastasin moderni tyyli, koska en ole täysin pääsyt sisään alkuperäiseen tyyliin. Pelasin nuorena vain hiukan ekaa ja kakkosta. Ykkösen remakeia ja Zeroa pelasin niiden remasterididulla versiolla, ja niiden ei-tankkikontroli systeemillä.

Tarkoitain myös selleista moderni tyyliä, joka ei olisi niin action painoteinen (pidän kyllä nelos pelistä), vaan vaikka niin kuin Revalationsit ja kakkosen remakein tyylinen, jossa actionilla ja kauhulla on hyvä tasapaino.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Modernimpi tyyli, jonka toimivuus tuli parhaiten esille RE2 Remakessa. Pidän myös uusimpien osien fps-tyylistä. Toisaalta myös klassikko-tyyli maistuu.

Oikeastaan todella mukava että tulee erilaisia RE-pelejä mutta jos vain yksi pitäisi valita niin kyllä RE2 Remake on niin mukava pelata että sen valitsisin jatkoon.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Vastasin klassikkotyylin, koska se on kadonnut kokonaan ja tuntuu tosi uniikilta. Myös RE4:sta alkanut olan takana räiskyttely toimii sika hyvin. Näitä uusimpia FPS-Ressoja en ole pelannut, jotenkaan se ei tunnu ajatuksena niihin istuvan, mutta kyllähän muuten FPS-pelejä olen pelannut. Mutta klassikko on mielenkiintoisin.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Klassikkotyyli oli aikanaan oikein toimiva ja hyvä, mutta kyllä nykyaikana pitää vastata modernityyli, mikä tuli RE4 myötä ja hoitui timantiksi RE2: Remakessa.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Padilla pelatessa selän takaa on paras. Jos hiirellä, niin silmistä.

Käyttäjän Doms kuva
Doms

Päädyin vastaamaan "modernimpi RE4-tyyli", sillä vaikka rakastankin alkuperäisiä sarjan pelejä, oli RE2 Remake kuitenkin niin hyvä peli, ja onhan tuo systeemi paljon sulavampi tankkikontrollien sijaan.

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Ensimmäisissä osissa ei ollut muuta kauhua kuin kankea ohjattavuus. Modernimpi tyyli oli huomattava parannus, joskin kolmas persoona sopii peleihin joissa pääpaino on lähitaistelulla. Uusi tyyli on kaikkein toimivin.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Nelonen on kenties kaikkien aikojen paras toimintapeli joten se.

Käyttäjän JetRam kuva
JetRam

Mielestäni jokainen toimii omassa genressään, joku luo enempi kauhua ja toinen enempi toimintaa ja vapautta. Itse kallistun staattisen kuvakulman ja kolmannen persoonan puolelle, osin ihan siitä syystä että ensimmäinen persoona aika herkästi laittaa mulle motion sicknessit päälle kun pitää heilua niin vimmatusti menemään ja etsiä asioita päätä pyöritellen. Ei ole kivaa :D

Nostoja