Viikon kysymys: Mikä on sinulle muistorikkain The Sims -peli? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä on sinulle muistorikkain The Sims -peli?

29.07.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10
Mikä on sinulle muistorikkain The Sims -peli?

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille Pelaaja.fin lukijoille!

Maanantai lähtee sivustolla käyntiin tuttuun tapaan perinteikkäällä viikon kysymyksellä, joka on tällä kertaa The Sims -aiheinen. Loppuviikosta Pelaaja.fissä julkaistun The Sims -katsauksen innoittamina päätimme udella, mikä on lukijoille se kaikista muistorikkain The Sims -osa. Jokaisen pelin kohdalla voi huomioida myös osaan julkaistut lisäosat.

Äänestämisen ohella voit kertoa kommenttiosiossa myös omia The Sims -suosikkimuistojasi vuosien varrelta. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kertomukset saatetaan liittää ensi viikolla osaksi kyselyn tuloskatsausta!

Mikä on sinulle muistorikkain The Sims -peli?

  • The Sims 
  • The Sims 2
  • The Sims 3
  • The Sims 4
  • Jokin muu The Sims -peli
  • En ole pelannut The Sims -pelejä 

Vastaa kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

The Sims 1 tietenkin. Se iski aikanaan kuin tuhat volttia ja vaikka myöhemmät versiot on saattaneet olla teknisesti kehittyneempiä ja monipuolisempia, niin ensirakkautta ei saa takaisin.

Peruspelattavuus sementoitiin kuitenkin jo ensimmäisessä osassa, joten jatko-osat eivät ole tuoneet kaavaan niin paljoa lisää, että niiden tuntimäärät yltäisi lähellekään alkuperäistä.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Täälläkin päässä tytär sitä pelasi Sims 1:stä ja iskän piti välillä vähän autella niin siitä tuli ko pelisarja tutuksi, itse pelasin "vähän" aktiivisemmin sims 3:sta. Joten vastasin The Sims.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Ainut Sims mitä olen pelannut on Sims 2. Kyllähän se koukutti aluksi todella pahasti kun ei Simsin kaltaista "elämä -simulaattoria" ollut aikaisemmin tullut pelattua, mutta kyllä taas vastaavasti kyllästyminen iski nopeasti vastaan eikä sarjan pelejä ole sitten v.2004 jälkeen enää tullut pelattua. Ei vain lukeudu tämä sarja niihin peleihin joista jaksaisi enää kiinnostua.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

En ole pelannut The Sims -pelejä

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Vastasin Sims 2, mut en muista oliko se eka pel sittenkin eka vaiko toi kakkonen.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Konservatiivisempana pysytellyt sarja olisi ollut enemmän makuuni eikä ole kiinnostanut the Sims 2:n jälkeen. Olen enemmän muiden Sim-sarjan pelien ystävä, ajalta jolloin ensimmäinenkin Sims ilmestyi, joten sen vastasin.
Nuorin siskoni vietti ykkösen parissa paljon aikaa ja pelin inspiroiva musiikki on jäänyt mieleen, mutta hän ei juuri koskaan varsinaisesti pelannut, sisusti vain Sims-taloja, ja opiskelikin hiljattain sisustussuunnittelijaksi.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Sims 2 pleikka kakkosella jaetulla ruudulla. Ai että. Siitä älyttömästi kivoja muistoja jäänyt. Varmaan jopa paras jaetun ruudun peli itselle mitä tuli skidinä pelattuna. Sen kautta löysin myös bändin nimeltä Trivium

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En muista itse pelanneeni mutta sen muistan, että kaveriporukassa tekivät tutuista muodostuvan perheen ja katsoivat mitä tapahtui. Itseä ei oikeastaan kauheasti kiinnostanut. Taisi olla kakkonen kyseessä.

Käyttäjän EnnuXx kuva
EnnuXx

Oon sen verran nuori, et en oo pelannu oikeestan kuin Sims 4 erittäin paljon. Sims 2 oon pelannu kaverilla joitain vuosia sitten. Parhaat muistot on Sims 2 se kun mun sen kaverin kanssa pelattiin 6 tuntii putkeen ja meiän simi kuoli ei viekäkään aavistustakaan mihin, se oli kyllä sillon tajuttoman pelottavaa, ku se viikatemies vaa tuli ja yhtäkkii meiän simiä ei enää ollu. Sims 4 on paljonki hyviä muistoja, mutta parhaita on kyllä ehottomasti parhaan ystävän kanssa random simien kiduttaminen kellarissa ja Goottiloiden murhaaminen:D

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Nyt on paha - olen itse pelannut vain kahta ekaa ja niistä kakkosta varmaan enemmän... Hmm...

Vastasin silti, että ihan eka Sims. Isosysteri pelasi sitä aikoinaan roppakaupalla PC:llä ja kaikista huvittavimmat muistot sarjasta liittyvät juuri hänen touhuihinsa. Kuten ensimmäisiin kokeiluihin joulupukkia varten: pukkihan saattoi tuoda melkein mitä vaan möksään, joten tällä kertaa se päätti tuoda ilotulitusraketin. Ja ennen kuin sysse-parka ehti edes siirtää sitä ulos, perheen isä meni oma-aloitteisesti ampumaan raketin keskellä olohuonetta... Kuten arvata saattaa, perheen hurraat sekä taputukset muuttuivat silmänräpäyksessä paniikiksi, tulen levitessä pitkin poikin kartanoa.

Ensin kuoli vaimo, sitten kuoli poika ja kuin ironian oikusta, itse pölhökustaa isäntä sai palon melkein nujerrettua vaahtosammuttimella, ihan vain muutaman ruudun kokoiseksi. Ja sitten hänkin heitti henkensä.

Palon ainoa selviytyjä oli talon sakemanni, joka pysyi hengissä vielä seuraavat 3-4 päivää täyden ruokakipponsa voimin. Sitten viikatemies vei piskinkin manalaan, jättäen musta-kultaisen, koirien sarkofagin takapihalle.

Keskiverto Sim on tunnetusti tyhmä kuin saapas, mutta tämä tapaus oli jo ihan omaa luokkaansa, jopa meidän Simien perseilyssä :D.

Nostoja