Viikon kysymys: Mikä on suosikkisi pääsarjan Halo-peleistä? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä on suosikkisi pääsarjan Halo-peleistä?

22.01.2023 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
8
Viikon kysymys: Mikä on suosikkisi pääsarjan Halo-peleistä?

Pelaajan viikon kysymys on vaihtunut.

Tällä kertaa kysymykseksi muodostui vastikään otsikoissa ollut Halo-pelisarja, jonka pääpelit olemme nyt laittaneet äänestyksen kohteeksi. Mikä on se kaikista kovin Halo? Minkä parissa sinulla on rakkaimmat muistot? Oletko ikinä edes koskenut Haloon? Kerro meille äänestämällä ja kommentoimalla!

Kysymys kuuluu seuraavasti:

Mikä on suosikkisi pääsarjan Halo-peleistä?

  • Halo: Combat Evolved
  • Halo 2
  • Halo 3
  • Halo 4
  • Halo 5: Guardians
  • Halo Infinite

Vastaa kyselyyn täältä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat mielipiteet ja kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian

Kyllä Halo 3 vie kepeästi voiton itsellä. Sitä tuli kaverin kanssa satoja tunteja tahkottua, co-oppina vaikeimmalla kampanja läpi ja siitä sitten moninpelin puolelle itsevarmana ottamaan turpaan niin että vieläkin sattuu.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Halo 3 varmaan sisältönsä puolesta kaikista parhaiten viimeistelty peli, mutta kampanja oli itselle pieni pettymys kun odotukset olivat valtavat.

Että kyllä kuitenkin kaikista suurimman vaikutuksen teki aikoinaan alkuperäinen Halo. Itse kuuluin siihen porukkaan joka ennen Haloa vannoi vahvasti PC:n olevan konsoleita huomattavasti parempi alusta etenkin FPS pelien pelaamiseen, mutta Halon ansiosta rupesivat myös konsolit/konsolipelit kiinnostamaan enemmän. Eli Combat Evolved edelleen se oma suosikki, Halo 2:n arvostan myös lähes samalle tasolle.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

No vastasin että: Halo: Combat Evolved koska se ensimmäinen ja ehkä itselle miellyttävin (pelannut ko peliä PC että box) mutta toisaalta taas juuri 3:n sen pelin pelattavuuden ja sisällön takia...mutta paras itselle, Halo: Combat Evolved.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Halo 3 sisällöllään, halo 2 välivideoillaan. Vastasin halo 2.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

halo ce

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Eka Halo peli 2001 vuodelta xbox konsolin aikoihin ja ainoa jota olen pelannut lapsena Eli Halo: Combat Evolved

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Olen läpäissyt tasan kolme Haloa; kaksi ekaa sekä Reachin, kaikki yksistään kampanjan co-opilla kaverin kanssa.

Sarja ei todellakaan ole niin lähellä sydäntäni, että olisin jaksanut yrittää läpäistä kampanjoita uudestaan yksinpelinä. Mutta, parhaimmat co-op muistoni ikinä liittyvät silti juuri Haloon, tarkemmin sanottuna Combat Evolvediin; kerrankin kuolo koppasi minut siten, että kaveri nosti kaatuneen Warthogin vahingossa suoraan päälleni 😆.

Mitä tarinaan tulee, pidin eniten ykkösen juonesta. Samaten kakkosen dual wielding-systeemi aiheutti minulle lähinnä vaan harmaita hiuksia sekä koko joukon säheltämistä verrattuna ykkösen koruttomampaan systeemiin.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Combat Evolved ainut minkä pelannut läpi. Joten se.