Viikon kysymys: Mikä tuleva pelielokuva kiinnostaa eniten? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä tuleva pelielokuva kiinnostaa eniten?

7.09.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
17
Viikon kysymys: Mikä tuleva pelielokuva kiinnostaa eniten?

Pelielokuvia! Pelielokuvia pursuaa joka suunnasta, ainakin mikäli raportteja on uskominen. Useimmat tähän asti julkaistut rainat eivät ole olleet kovinkaan suuria riemuvoittoja, mutta eipä se tunnu Hollywoodin vauhtia hidastavan.

Pelaajalehti.comin perinteikkäässä viikon kysymyksessä utelemmekin, mikä näillä näkymin tuloaan tekevistä pelielokuvista kiinnostaa eniten. Elokuvien maailmassa on toki epävarmaa, nähdäänkö ilmoitettuja projekteja koskaan valkokankaalla asti, mutta ei anneta sen häiritä.

Eli: viikon kysymys, olkaa hyvä.

Mikä seuraavista (nykytiedon mukaan) työn alla olevista pelileffoista kiinnostaa eniten?

- Assassin's Creed
- Resident Evil: The Final Chapter
- The Last of Us
- Uncharted
- Angry Birds
- Metal Gear Solid
- Borderlands
- Five Nights at Freddie's
- Splinter Cell
- Ratchet & Clank
- Warcraft
- Sly Cooper
- Minecraft
- Ready Player One
 

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!

Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee

Ready Player One on minun lempi kirjani. Sitä ootan kuin kuuta nousevaa. Warcraftia myös.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Periaatteessa voisin olla kiinnostunut Ratchet & Clank -elokuvasta näin nostalgiapohjalta, mutta en ole varma, haluanko nähdä tuota kaksikkoa välttämättä valkokankaalla. Angry Birds kiinnostaa sinänsä, että haluan tietää, onko se viimeinen niitti vihaisten lintujen arkkuun, ja joutuuko Rovio sen seurauksena keksimään jotain uutta vai potkimaan kaikki pihalle.

Taidan silti vastata Ready Player One, sillä sehän perustuu kirjaan, ei peliin, joten sillä lienee mahdollisuuksia.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Mikään noista ei välttämättä kiinnosta. Joko kyseessä on jo entuudestaan elokuvamaisia pelejä jolloin en näe pienintäkään järkeä tehdä niistä elokuvaa (ajatelkaa Heavy Rain elokuvaversiona niin ymmärrätte) ja loput sitten taas eivät kiinnosta aihepiirinsä puolesta pätkääkään. Warcraft olisi kiva jos sillä olisi Peter Jacksonin tuotantoporukka, LOTR- ja/tai Hobitti-leffojen budjetti ja hiemankaan pätevämpi käsikirjoittaja kuin mitä nykyinen joten vastataan se.

Käyttäjän Hacdes kuva
Hacdes

Aikas monikin :)
- Assassin's Creed
- The Last of Us
- Uncharted
- Metal Gear Solid
- Splinter Cell
- Warcraft

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

The Last of Us. Pelissä on niin vahva tarina että siitä luulisi saavan kohtalaisen elokuvan jopa sillä osaamisella millä pelileffoja yleensä tehdään.

Käyttäjän Samirai kuva
Samirai

Vastasin että Warcraft. Duncan Jones kuitenkin tehnyt pari ihan hyvää leffaa vaikkei se ihan kokenein kaveri kai olekaan. Ja onhan leffalla puolellaan industrial light & magic, muutama hyvä näyttelijäkiinnitys sekä Blizzardin pohjattomat rahavarat. Kyllä sadan miljoonan budjetilla luulisi jo jotain tasokasta syntyvän...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olisin sanonut Ratchet & Clank jos tuo Resident Evil ei olisi ollut listassa. Vaikka siellä on muitakin kovia nimiä, niin tuo Ratchet & Clank voi olla virkistävä uutuus pelielokuvien saralla, mutta mikään ei voita näitä super juustoisia RE-leffoja. En malta odottaa, että pääsen tykittään tuon viimesenkin osan volat kaakossa ja olutta siemaillen.

Käyttäjän Haganeproductio kuva
Haganeproductio

Borderlands ehdottomasti. Aikoinaan R&C, Sly Cooper ja FNaF vei huomioni ja odotan niitä yhä, mutta nyt jos BL tosiaankin saa leffan niin voisin olettaa siinä olevan jotain katselemisen arvoista (en väitä etteikö esim. R&C tulisi olemaan hyvä leffa, sillä se on kuitenkin ensimmäiseen peliin pohjautuva uudelleenkerronta ja mukana on ollut Insomniacin porukkaa tekemässä sitä).

Käyttäjän therraw kuva
therraw

Ready Player One sekä Warcraft ovat aika lailla tasoissa hypen suhteen. RPO nousi helvetin nopeasti parhaaksi kirjaksi mitä olen koskaan lukenut, joten odotan sitä innolla, vaikka skeptinen puoleni käskeekin olemaan lähinnä varovaisen toiveikas. Myös noin 9 vuotta WoWia pelanneena veteraanina Warcraft -leffa tulee ehdottomasti tsekattua.

Megalomaanisena pelinörttinä on tietysti myönnettävä, että lähes kaikki leffat (paitsi Angry Birds, FNAF ja Minecraft, niihin mulla on vain yksi kommentti: miksi????) kuulostavat mielenkiintoiselta, mutta sanottakoon, että ainakin Assassin's Creed, Uncharted, MGS sekä Ratchet & Clank tulee käytyä katsomassa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Assassin's Creed ei sen takia innosta kun Prince of Persiastakin tuli aika unohdettava vaikka ei se huono mielestäni ollut. Resident Evilit ei iske edes vitsillä enää. The Last of Us voisi olla hyvä mutta noita maailmanloppuja on nähty sen verran valkokankaalla että ehkä jättäisi homman peliin. Uncharted voisi olla ok jos saadaan vähemmän vakava, perinteinen seikkailuelokuva. Angry Birds kiinnostaa yhtä paljon kuin kaikki halpispiirretyt. Metal Gear Solidista en tiedä miten saataisiin mitään tiivistettyä yhteen elokuvaan tai sitten pilataan se hollywoodittamisella. Borderlands voisi olla ihan mielenkiintoinen scifi-"länkkäri". FNaF ei inspaa sen enempää mitä pelitkään mutta lähtökohta sen verran avonainen että voi tulla jotain hyvääkin kauhua. Splinter Cell menee varmaan perusräiskinnäksi ja räjäyttelyksi, ei innosta. Ratchet & Clank voi toimiakin jos takana on hyvät tekijät sun muut. Warcraft isolla budjetilla voi olla ihan ok vaikka örkit ja haltijat tuleekin itsellä jo ulos korvista. Sly Cooperista samat fiilikset kuin R & C:sta. Minecraft voi olla ihan jees Lego-leffojen tapaan.

Eniten kuitenkin kiinnostaa Ready Player One. Tässä on selvin potentiaali olemassa kun kaikki muu on paljon enemmän kiinni tekijöistä.

Nostoja