Viikon kysymys: Mikä viime aikojen suurista pelijulkistuksista kutkuttaa eniten? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä viime aikojen suurista pelijulkistuksista kutkuttaa eniten?

11.04.2022 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
29
Viikon kysymys: Mikä viime aikojen suurista pelijulkistuksista kutkuttaa eniten?

Pelaaja.fin viikon kysymys on jälleen vaihtunut. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet melkoista pelijulkistusten juhlaa, ja tällä kertaa tahdommekin kartoittaa, mikä tuoreeltaan paljastuneista suurjulkaisuista on tehnyt syvimmän vaikutuksen lukijakuntaamme.

Äänestyksessä mukana ovat järjestysnumeroltaan neljäs The Witcher, luottostudio Crystal Dynamicsin työstämä seuraava Tomb Raider, kotimaisen Remedyn ja Rockstar Gamesin yhteistyössä toteuttamat Max Payne -uusioversiot, ikivihreän klassikkosarjan henkiin herättävä Return to Monkey Island sekä viikonloppuna paljastunut Kingdom Hearts IV.

Mikäli jokin näistä julkistuksista on sujahtanut oman tutkasi alta, voit kerrata otsikot muun muassa viime viikon uutisannin tiivistävään katsauksemme kautta.

Mikä viime aikojen suurista pelijulkistuksista kutkuttaa eniten?

  • Kingdom Hearts IV
  • Return to Monkey Island
  • Max Payne -uusioversiot
  • Seuraava The Witcher
  • Seuraava Tomb Raider

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit ja perustelut saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

It's Payne!!

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Aika vaikea valita Max Paynen ja monkey islandin väliltä mutta päädyn kuitenkin jälkimmäiseen. Seikkailu pelin ja lapsuuden nostalgian valossa minun on valittava se joka on lähempnä sydäntä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Se olisi joko Max, Monkey tai Witcher. Ja koska Witcher 3 oli niin kova teos, on vastaukseni uusi Witcher. Toisena varmaan sitten Paynet ja vikana Monkey. Kahdesta muusta en jaksa olla erityisemmin kutkuttunut.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Kyllä uusi Monkey Island toki kiinnostaa etenkin kun kyseessä on kahden ensimmäisen pelin tyyliä jatkava teos, mutta kyllä pitää kuitenki pitää vetää kotiinpäin ja sanoa että Max Payne uusioversiot kiinnostavat eniten. Toki kiinnostaa myös nähdä mitä uutta Tomb Raiderin, Witcherin ja Kindgom Heartsin seuraavat osat tarjoaa mutta kun näistä on ne edellisetkin osat viel pelaamatta niin tuskin näitä jatko-osiakaan tule heti pelattua

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Max Payne remaket :)

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Olisin kovasti halunnut sanoa, että Max, mutta pelkkä graaffinen parannus (tai täysin uusi käyttöliittymä) ei uusi tarinaa, joka jo moneen kertaan käyty läpi.
Tomb Raiderissa yhdistyy molemmat eli graaffinen ja tarinallinen uutuus.

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Ei kyllä kutkuta oikeestaan mikään noista, mutta jos nyt ase ohimolla pitäs yks valita niin ehkä sitte Tomb Rider.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Monkey Island kutkuttaa ja kuumottaa enemmän kuin mikään peli aikoihin!

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Monkey Island ja Max Payne remaket aika yhtälailla. Monkey Island ehkä karvan verran enemmän kuitenkin, koska kokonaan uusi peli.

Käyttäjän Lander kuva
Lander

Max Payne ehdottomasti. Monkey Islandeista ei ole kokemusta (pelisarjan historia on mielkiintoien tosin), mutta kiinostaisi hiukan tietää selviääkö saaren salaisuus ja Tomb Raideria kohtaan oli kyllä pikuinen kiinostus. En toki ole varma homaanko, koska edelisten pelien tyyli eivät täysin iskeneet.