Viikon kysymys: Milloin aloit lukea Pelaajaa? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Milloin aloit lukea Pelaajaa?

9.03.2015 // Kirjoittanut: Ida Suominen
31
Viikon kysymys: Milloin aloit lukea Pelaajaa?

Viime viikolla kauppojen hyllyille tuli Pelaajan numero 150. Juhlanumeron kunniaksi heittäydymme tällä viikolla nostalgisiksi ja muistelemme menneitä etusivun kyselyssä:

Minä vuonna ryhdyit lukemaan Pelaajaa?

-2002
-2003
-2004
-2005
-2006
-2007
-2008
-2009
-2010
-2011
-2012
-2013
-2014
-2015

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!

Muistoja matkan varrelta voi jakaa alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat tarinat nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

En kyllä tarkalleen muista. Valitsen siis Veikkauksen.

Käyttäjän Core kuva
Core

Itselle 2014 (lehti), nettisivu 2013 lopulla, johtuen VPD:n Xbox One-ennakkotilausdiilistä, johon kuului vuoden pelaajat. "Itse" en siis tällaisia lehtiä juuri tilaile, koska ei niitä oikein tule luettua, koska kaikki mitä lehdessä on, on yleensä tullut luettua viikkoja sitten netistä. Viimeiset kolme lehteä ennenkuin tuo vuoden setti loppui ovat edelleen avaamatta hyllyllä, tosin osasyynä tälle on myös gradun vääntäminen.

Lehdessä ei siis mitään vikaa, mutta en vain itse koe järkeväksi kun ne samat jutut tulee luettua netistä kuitenkin. Tilaus loppui, mutta foorumeilla/sivuilla pyörin silti edelleen.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

2007.

Ensimmäinen numeroni oli irtona ostettu lehti, minkä kannessa komeili vain Fallouttien Pip-Boy. Pari irtonumeroa ostin, mutta sitten tilasin lehden, niin pääsi helpommalla. Kaikki muut numero löytyvät tuosta Pip-Boysta lähtien, paitsi numero minkä kannessa komeilee ensimmäinen Super Mario Galaxy.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Mikä numero oli se Kummisetä-kansi? Se tais olla eka.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

2011 kun tilaukseen sai mukaan dead space 2 pelin ps3 version. Sitten jäin "koukkuun".

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Ensimmäinen lehden ostin joskus vuonna 2003, siinä taisi olla joku Medal of Honor-kansi. En ole ollut aina säännöllinen tilaaja enkä muista milloin ensimmäistä kertaa tilaukseni aloitin, olisiko ollut joskus vuosien 2004-2005 välillä.

Käyttäjän arieli kuva
arieli

En muista mistä lähtien lehti minulle on tullut, mutta kovinkaan montaa lehteä en ole itseasiassa lukenut. Tilaan lähinnä kannattamisen ilosta.
Toisaalta jokainen Pelaajacast on tullut kuunneltua.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Irtolehtinä luin ihan ensimmäisiä jokusen kappaleen. Tilauksen alkua en muista, mutta silloin taisi saada We Love Katamarin kaupanpäälle, eli... 2006-2007?

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

2007 ensimmäiset irtonumerot. Tilaus alkoi v.2008 lopussa....ja päättyi nyt tuohon numeroon 150 kun uusi laskutuskausi alkoi.

Syitä tilauksen lopettamiseen on useita, mm. rahan/ajan/kiinnostuksen ja mitä Core tuossa jo sanoikin, netistä nämä arvostelut tulee kuitenkin katsottua/luettua, samoin kaikki uutiset jne.

Hyvää lehteä teette edelleen, mutta nyt oli omalta osaltani sopiva aika lopettaa tilaus, ehkä joskus tulee vielä irtonumeroita osteltua.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Sillon kun näin Nico Bellicin pelaajan kannessa. Lue tai Nico vetää sua turpaan :D Ja tulihan se Gta:n ensitesti luettua ainakin 50 kertaa sketsonilla ollessani. Keltainen Pelaajalogo oli myös sexy

Nostoja