Viikon kysymys: Milloin olet päivittänyt viimeksi peli-pc:täsi? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Milloin olet päivittänyt viimeksi peli-pc:täsi?

1.04.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
33
Viikon kysymys: Milloin olet päivittänyt viimeksi peli-pc:täsi?

Pelaajalehti.comin tämän viikon kysymys on vaihtunut. Tällä viikolla tiedustelemme, milloin pelaava pc-kansa on viimeksi päivittänyt rautaansa. Vastauksia ja tarkennuksia voi tehdä varsinaisen kyselyvastauksen ohella tämän uutisen kommenteissa!

Milloin olet päivittänyt viimeksi peli-pc:täsi?

 • Viimeisen kuukauden aikana
 • Viimesein kolmen kuukauden aikana
 • Viimeisen puolen vuoden aikana
 • Viimeisen vuoden aikana
 • Viimeisen kahden vuoden aikana
 • Viimeisen kolmen vuoden aikana
 • Viimeisen neljän vuoden aikana
 • Viimeisen viiden vuoden aikana
 • Paljon myöhemmin
 • En pelaa pc:llä

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaajalehti.comin etusivulla. Avoimista kommentiesta parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Onnistunut kuvavalinta.

Milloin GTX1080 ilmestyi? Pari kolme vuotta taitaa olla koneen päivittelystä, konsolisukupuolen vaihtumisen jälkeen kone menee taas uusiksi eli RTX2080 seuraavan kortin ilmestyessä todennäköisesti on aika uusia kone.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Viimeksi 2015 kun vanha PuuCee sanoi viimein sopimuksen irti. Tuolloin tuli yli tonnin pistettyä uuteen myllyyn rahaa, mutta sen jälkeen en ole päivittänyt, eikä mitään tarvetta ole edes ollut...

Mutta samalla täytyy sanoa että jää myös todennäköisesti viimeiseksi peli-myllyksi....kun pari vuotta myöhemmin julkistettu Xbox One X tarjoaa parempaa tehoa puolta halvemalla, niin silloin tuli herättyä viimeistään siihen, että onko tässä tehokkaan PC raudan hankkimisessa mitään järkeä....(ja ei, ei ollut hankkimani kone mikään ylihinnoiteltu, tehdasvalmisutettu liukuhihnatuote)

Eli 4 vuotta sitten ja siihen se taitaa myös jäädäkkin...jos tästä nykyisestä koneesta joskus joku komponentti hajoaa ilman että isompia vaurioita syntyy, niin sitten voisi korkeintaan sen korvata, mutta muuten olen PC-raudan päivittämisestä lopullisesti ulkona ja jatkossa yhä enemmän tulee pelattua vain ja ainoastaan konsoleilla ja mikäli nykyinen mylly sitten joskus hajoaa lopullisesti, niin tulee hankittua korkeintaan joku edullinen PC tilalle joka korkeintaan vastaisi suorityskyvyltään nykyistä PC:tä.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Black Fridaystä tuli tilailtua uusia osia. Sitä edellisen kerran ostin uusia komponentteja pari vuotta aikaisemmin marraskuun alussa. Never again.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En pelaa pc:llä.

Muuten kyllä tuli pistettyä kone uusiksi aika vasta, nimittäin viime vuoden huhtikuussa. Tuli vaihdettua i5 6600:sta 2700X:ään ja nimenomaan sen takia, että en koneella pelaa. Eipä tuosta puuttuisi kuin näytönohjain niin olisi pitkäksi aikaa peli-pc.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Tulihan se uusi näytönohjain tuossa taannoin ostettua. En vain äkkiseltään muista onko siitä enemmän kuin 3kk, joten vastasin varmuuden vuoksi 6kk sisään tullut päivitettyä konetta. Meinasin ostaa koko paketin uusiksi, mutta 2000€ koneen ostaminen ei siltikään olisi taannut 4k ja 60 fps, joten tyydyin vain näyttikseen.

Käyttäjän Hembbuli kuva
Hembbuli

En pelaa kovinkaan paljoa PC:llä, mutta aion lähitulevaisuudessa lisätä pc pelaamisen määrää. Siksipä ostin alkuvuodesta pelaamiseen riittävän tehokkaan koneen. Koneiden kasaamisesta en tiedä yhtään mitään, siksipä menen aina paketti koneilla.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Vuoden sisään, kun päivitin prossu + emo + muistit.
Seuraava päivitys ehkäpä loppu kesällä (syksyllä mahdollisesti), jos AMD Navi-näyttikset toisivat riittävän hyvän kilpailutuksen näytönohjaimiin. Nykyinen R9 Nano on vielä ihan riittoisa näyttis, mutta jos pystyn ostamaan näyttiksen tuplasti tehokkaampana kuin tuo ja 350€ hintaan, niin menee vaihtoon. Nyt kun Nvidia tukee oman näyttöni freesynciä, niin leirinkin vaihto mahdollinen.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Kasasin koneeni pari vuotta sitten, enkä ole vaihtanut osia sen jälkeen - tosin olen kyllä harkinnut lisämuistin hankkimista lähiaikoina. Vanha GTX 970 pyörittää yhä uskollisesti kaikkea mitä haluan pelata.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Vuonna 2014. Ei ole ilmestynyt pelejä, jotka vaatisivat koneen päivitystä. Star Citizen lienee seuraava, joka takia olen valmis koneeni päivittämään.
Työkoneeni on pelikoneeni ja päivitys on edessä kunhan Intel julkaisee seuraavat HEDT-prosessorinsa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kaksi vuotta sitten helmikuussa.

Lainaus Balnazzard

....kun pari vuotta myöhemmin julkistettu Xbox One X tarjoaa parempaa tehoa puolta halvemalla,

Hahahrähähäähah

Nostoja