Viikon kysymys: Milloin olet viimeksi ostanut täysihintaisen pelin? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Milloin olet viimeksi ostanut täysihintaisen pelin?

18.03.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
45
Viikon kysymys: Milloin olet viimeksi ostanut täysihintaisen pelin?

Pelaajalehti.comin perinteinen etusivun kysymys on vaihtunut. Tällä viikolla päätimme kysyä hieman pelaajien viimeaikaisesta kulutuskäyttäytymisestä. Kysymys kuuluu kaikessa yksinkertaisuudessaan:

Milloin olet viimeksi ostanut täysihintaisen pelin?

  • Kuluneen viikon aikana
  • Kuluneen kuukauden aikana
  • Kuluneen puolen vuoden aikana 
  • Kuluneen vuoden aikana
  • Yli vuosi sitten

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaajalehti.comin etusivulla. Omaa vastaustasi ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Viimeksi taisi olla Resident Evil 2. Viime viikolla ostin The Division 2:n uutena PS4:lle (fyysisenä tietenkin), mutta se maksoi 29,90 e.

Käyttäjän MacGyver69 kuva
MacGyver69

Ostin noin kuukausi sitten Mario Kart 8 Switch version lahjaksi.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Viimeksi tosiaan tuli hankittua Kingdom Hearts III:n deluxe edition, josta pulitin 80 euroa. Yleensä pyrin välttämään keräilijäversioita peleistä, mutta tässä tapauksessa päätin tehdä poikkeuksen...

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Taisi olla uusin Doom, mutta sekin oli normaalia halvempi. Eli käytännössä GTA V PC versio, jonka ostin heti ja taisi olla 70€.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Tässä kuussa. Ostan tiettyjen kehittäjien pelit täysihintaisina samantien. Tänä vuonna sellaisia pelejä on tullut myyntiin kolme, joista kaksi ei ole vielä pelattavissa. Näillä näkymin nämä jäävät ainoiksi pelihankinnoiksi tänä vuonna.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Viimeisin täysihintainen peli minkä ostin oli rdr2. Seuraava tulee varmaan olemaan sekiro.

Käyttäjän JUSSSSS kuva
JUSSSSS

Muutamia kuukausia sitten Crash Team Racing Nitro Fueled:in. Okei, ennakkovaraus mutta kuitenkin.Sitä ennen täysihintainen hankita oli joko RDR2 tai Spyro, en muista kumpi julkaistiin ensin.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Viimeisin täyteen hintaan ostettu oli muistaakseni Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Nytkin löytyy ihan mukava pino läpi pelaamattomia pelejä, niin eipä noita heti ole kiire täyteen hintaan ostella.

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Eipä ole tullut ostettua enää kuukausiin. Madden NFL 19 elokuussa taitaa olla viimeisin ilman alennuksia ostettu ja sekin on rikki vielä tänäkin päivänä.

PS Storen alennuskäytännöt ovat syöneet täysin motivaationi ostaa pelejä täyteen hintaan. Liian monta kertaa on käynyt niin että olen ostanut pelin uutena ja kun jälkeenpäin on tullut lisämateriaalia sekä versio joka sisältää kaiken mahdollisen sisällön, täysversion saa roimalla alennuksella mutta pelkästä lisäsisällöstä joutuu maksamaan enemmän kuin mitä täysversio maksaisi. Kirsikkana kakun päällä et pysty ostamaan halvemmaksi tulevaa täysversiota jos tililläsi on jo peruspeli. Sony on tehnyt tällä selväksi että ei ole mitään järkeä ostaa pelejä niiden ilmestyessä.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Viimeisin on 1.2. ostettu Wargroove (Switch). Vaikea tähän on mitään painavia syitä keksiä. Ei täydellä hinnalla ostamisessa ole minusta mitään ihmeellistä, jos pitää pelistä.

Nostoja