Viikon kysymys: Minkä konsolin suurpelin lykkäys kirpaisee eniten? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Minkä konsolin suurpelin lykkäys kirpaisee eniten?

13.04.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
21
Viikon kysymys: Minkä konsolin suurpelin lykkäys kirpaisee eniten?

Pelien julkaisuaikataulujen venyminen ja paukkuminen ei ole mitenkään epätavanomaista. Tälle vuodelle lupailluista peleistä jo muutamat ovatkin jo siirtyneet salakavalasti loppuvuodesta vuoden 2016 puolelle.

Kolmea melko tuoretta lykkäystä voi kuitenkin pitää erityisen merkittävinä, sillä niistä jokaisen oli tarkoitus olla julkaisualustansa tämän vuoden merkkitapauksia. Pelaajalehti.comin viikon kysymys siis kuuluukin:

Minkä pelin myöhästyminen vuodelle 2016 kirpaisee eniten?

- The Legend of Zelda (Wii U)
- Quantum Break (Xbox One)
- Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation 4)

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!

Omaa vastaustaan voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Tuossa on kaksi suurpeliä - The Legend of Zelda ja Uncharted 4. Quantum Break on uusi IP, joten sillä ei ole vielä oikeutta tulla kutsutuksi "suurpeliksi", vaikka kuinka olisi AAA-luokan budjetit.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Uncharted 4 PS4. Niinkun jo mainittiin niin Quantum Break ei ole suurpeli, ainakaan vielä. Wii U:n Zeldaa en totta puhuen ikinä rehellisesti tälle vuodelle edes odottanut, enkä nyt muutenkaan ole mikään suurin Zelda pelien fani. Uncharted taas on yksi parhaita pelisarjoja koskaan ja kyllähän se vähän hiljaiseksi veti, kun lykkäys tuli, mutta toivottavasti se on pelin parhaaksi.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ei minkään koska itseäni kiinnostavia pelejä ei lykätty (vielä) :)

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Kova sisäinen taisto oli Quantum Breakin ja Unchartedin välillä. Päädyin kuitenkin Quantumiin koska vaikuttaa mielenkiintoselta ja koska Remedy. Toki Unchartedin myöhästyminen sattui myös, sillä pelisarja on todellakin mieleeni ja mikä on parantunut osa osalta. Zeldoista taas en välitä lainkaan, ei nappaa vaikka Wii u löytyykin toistaiseksi.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Eipä tuo Zeldan viivästyminen sinäänsä mikään yllätys ollut ja keskeneräinen Zelda kirpaisee selkeästi enemmän, mitä julkaisun siirtyminen. Mä jaksan kyllä odotella.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Pääasia että The Phantom Pain ja Arkham Knight tulee vielä tänä vuonna, muut ehtii sitten myöhemminkin.
Eniten noista lykätyistä peleistä itseä kiinnostanee Uncharted 4, kun ei ole ainakaan näillä näkymin suunnitelmissa hankkia Quantum Break -masiinaa tai Wii U:ta

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Ei oikeastaan mikään noista kolmesta, mutta vastasin Zelda, koska Wii U kaipaisi kipeästi jotain systemselleriä. PS4:lla pyyhkii sen verran hyvin, että keskeneräisen Unchartedin julkaisu ei ole välttämätöntä. Onella on sen sijaan syksy täynnä isoja yksinoikeuksia, joten siinäkin mielessä Quantum Breakin siirtyminen ensi vuoden puolelle oli ymmärrettävä veto.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma
Lainaus käyttäjältä Kornholic

Tuossa on kaksi suurpeliä - The Legend of Zelda ja Uncharted 4. Quantum Break on uusi IP, joten sillä ei ole vielä oikeutta tulla kutsutuksi "suurpeliksi", vaikka kuinka olisi AAA-luokan budjetit.

En oikein ymmärrä logiikkaasi. Eli ainoastaan suurpeliksi voi kutsua jonkinlaista jatko-osaa? Ainakin oman ajatusmaailmani mukaan kehittäjä merkkaa hyvin paljon onko peli suurpeli vai ei. Tässä tapauksessa kyseessä on ainakin omakohtaisesti yksi kovimmista pelitaloista. Sen verran kova pelihistoria on kyseisellä lafkalla takana. Vielä kun tähän laitetaan päälle massiivinen budjetti ja tv-tuotanto, niin kyllä laitan tämän täysin samaan sarjaan muidenkin isojen nimikkeiden kanssa. Ehkä eniten pettymystä tuo Quantumin lykkääntyminen, mutta jos totta puhutaan, niin en odotttanut julkaisuajankohdan pitävän. Sen verran Remedyllä on ollut ajatusmaailmana "julkaistaan kun peli on valmis".

Eniten puolestaan ihmetyttää tuo Unchartedin lykkääntyminen. PS4:llä on sen verran heikko yksinoikeustarjonta ja oletin tämän tulevan jo vuoden sisään julkaisusta. Eipä tämä siltikään ole edes omalla hypelistallani, kun tuon kolmannen osan sain jo tarpoa väkipakolla läpi. Zeldasta puolestaan en ole nähnyt muuta kun vuosi takaperin julkaistun trailerin. Toivottavasti tästä uudesta tuotoksesta nähdään enemmän sisältöä E3:ssa tai vastaavassa tapahtumassa.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Zelda harmittaa. Tavallaan. En oikeastaan edes olettanut, että se tulisi ennen vuotta 2016, joten pettymys oli pieni. Nuo kaksi muuta edustavat sitä tympeää action-linjaa, jota inhoan peleissä, joten en usko, että pettyisin, vaikka teokset jätettäisiin kokonaan julkaisematta.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Eniten noista odotan Uncharted 4:sta, mutta ei pelin lykkäys ole kirpaissut yhtään. Kuten ei minkään muunkaan pelin lykkäys. Pelejä kyllä riittää pelattavaksi ja kaikki valmistuu jossain vaiheessa.

Nostoja