Viikon kysymys: Miten kesä ja lomakausi vaikuttavat pelaamiseesi? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Miten kesä ja lomakausi vaikuttavat pelaamiseesi?

2.07.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
12
Viikon kysymys: Miten kesä ja lomakausi vaikuttavat pelaamiseesi?

Hyvää maanantaita kaikille, Pelaajan ydintoimitus lähettää terveisiä kesälomilta! Tämän viikon kysymys onkin teeman mukaisesti varsin perinteinen, eli miten kesä ja lomakausi vaikuttavat juuri sinun pelitottumuksiisi.

Miten kesä ja lomakausi vaikuttavat pelaamiseesi?

  • Pelaan enemmän
  • Pelaan vähemmän
  • Pelaan yhtä paljon kuin muulloinkin
 

Voit seurata kyselyn tuloksia myös Pelaajalehti.comin etusivulta. Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

No itse pelaan Pokemon GO:ta useasti, joten riippuu säästä. Liian kuumalla en voi pelata kauaa kun ylikuumenen helposti ja lämpöhalvausta en halua. Sade on ärsyttävä, mutta sadeviitta auttaa. Kyllä kotonakin pelaan, harvoin mutta sekin muuttuu kun sää alkaa kylmenemään talveksi.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Kesäisin tulee pelattua vähän vähemmän.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei mitenkään.

Käyttäjän Joojuu kuva
Joojuu

Eihän sitä vähäisiä kesäpäiviä voi tuhlata sisällä istumalla

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Pelaan varsin epätasaisesti vuoden ajasta riippumatta, enemmän motivaatio kysymys. Pelejä olis rästissä, mutta harvaa olen jaksanut nykyään pelata loppuun asti. Nyt olisi aikaa töiden jälkeen, mutta onneksi löysin inspiraationi takaisin piirtämisen merkeissä, joten se tahtoo syödä vapaat tunnit. Viikko sitten tuli viimeeksi pelattu muutama tunti God of Waria.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Pelaan yhtä paljon kuin muulloinkin. Pelaamiseni riippuu paljon enemmän siitä, mitä pelejä Switchille minäkin vuodenaikana julkaistaan.

Suomen kesäpäiviä voi hyvin "tuhlata" peleihin, kun ilmat eivät ole edes erityisen lämpimät.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Pelaan suunnilleen yhtä paljon, mutta voi olla pelatut genret vähän vaihtelevat vuodenajoittain

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Suunnilleen yhtä paljon kuin muulloinkin. Useamman viikon kesälomaakaan en tosin ole viettänyt kuuteen vuoteen, vaan opiskelijana olen käyttänyt kaikki kesät työntekoon. Peruskoulussa pelasin kyllä kesälomilla tavallista enemmän ja pelaisin nytkin, jos vaan aikaa olisi. Nykyään en myöskään tunne mitään syyllisyyttä upealla kesäsäällä pelaamisesta toisin kuin vanhempien luona asuessa, jolloin takaraivossa painosti perinteinen uhkakuva "homehtumisesta".

Jos olisi omia lapsia, en kyllä patistaisi heitä kesällä ulos sen enempää kuin muulloinkaan. Pääasia, että kaikkina vuodenaikoina saa riittävästi liikuntaa – auringonotto, linnunlaulun kuuntelu ja kukkasten haistelu ovat toissijaisia aktiviteetteja liikuntaharrastusten rinnalla.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

En vaikka aikaa on yhtä paljon kuin muulloinkin. Toki kesällä tulee sään salliessa ehkä liikuttua enemmän ulkona, mutta eipä se juuri vaikuta pelaamisen määrään. Siihen vaikuttaa vaan oma motivaatio ja kiinnostus.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tänä kesänä tulee kai pelattua saman verran kuin talvella, kun tuli hankittua PSP. Niin tulee sitä hakattua reissussa.