Viikon kysymys: Musiikkipelit tekevät paluun, aiotko tarttua muovikitaraan? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Musiikkipelit tekevät paluun, aiotko tarttua muovikitaraan?

28.09.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
20
Viikon kysymys: Musiikkipelit tekevät paluun, aiotko tarttua muovikitaraan?

Pelaajalehti.comin etusivulta löytyvä viikon kysymys on jälleen vaihtunut. Uuden viikon uusi kysymys on tällä kertaa musiikkipeliaiheinen, kiitos lähiviikkoina ilmestyvien Guitar Hero Liven ja Rock Band 4:n.

Kysymys ja sen vastausvaihtoehdot ovat:

Guitar Hero ja Rock Band tekevät paluun lähiviikkoina. Aiotko tarttua muovisoittimiin?

- Kyllä
- En

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai vaihtoehtoisesti täällä!

Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Olishan esim. Rock Bandia hauska pelata isolla porukalla, mutta soittimien ostaminen on vain liian iso kynnys. Vastaus on siis: En

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Missä vastaus ehkä?

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Tai missä on vastaus, myöhemmin? Itse olisin vastannut näin, koska 99€ kitarasta ja pelistä on vaan vähän liikaa. Kiinnostaa kyllä ihan mielettömästi, mutta nyt ei kyllä pysty. Ehkä sitten tosiaan käytettynä myöhemmin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

En ole koskaan pahemmin välittänyt musiikista soittomielessä. Laulaminen ja erityisesti musan kuunteleminen ovat ihan jees, mutta soittaminen ei nappaa, ei edes pelimuodossa. Guitar Heroa koklasin ekaa kertaa elämässäni joitain kuukausia takaperin, eikä siitäkään tahtonut tulla juuri mitään.

Hiukan pidemmällä harjoittelulla olisi tietenkin voinut saada aikaan parempia tuloksia, mutta kun ei nappaa niin ei vaan nappaa. Joten jätän suosiolla satojen eurojen muovikitaran + rummut toisten ihmisten ostoslistalle.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

En. Minulla on oikea kitara.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Kaksi genreä joista en ole koskaan välittänyt...urheilupelit ja musapelit. Mielummin sitä vaikka opettelisi soittamaan oikeaa kitaraa kuin naputella muovista roskaa.

Käyttäjän Tri Telaketju kuva
Tri Telaketju

Lähtökohtaisesti suhtaudun aina varauksella muovisiin lisälaitteisiin ja/tai ohjaimiin, mutta eiköhän muovikitarat eksy taas nurkkiin. Tällä kierroksella jälkikasvukin saattaa innostua peleistä, varsinkin jos settilista on kunnossa!

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Lol en tod. Hyi.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Kyllä, tämän takiahan uudet konsolit hankitaan!

Nostoja