Viikon kysymys: Oletko jo nähnyt Detective Pikachu -elokuvan? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Oletko jo nähnyt Detective Pikachu -elokuvan?

13.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
20
Detective Pikachu

Pelaaja.fin viikon kysymys on jälleen vaihtunut maanantain kunniaksi. Tällä kertaa utelemme, kuinka moni lukijoista on nähnyt tai aikoo käydä katsomassa ensi-iltansa saaneen Detective Pikachu -pelielokuvan.

Varsinaiseen kyselyyn voi vastata alla, mutta voit myös perustella vastaustasi kommenttisarakkeen kautta. Muistakaa tosin vältellä spoilereita!

Oletko jo nähnyt Detective Pikachu -elokuvan?

  • Kyllä olen, ja pidin siitä
  • Kyllä olen, mutta en pitänyt siitä
  • En vielä
  • En ole menossa katsomaan

Vastaa kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Omaa vastaustasi ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

En ole, vaan odotan rauhassa blu-ray-julkaisua. Eikö muuten voitaisi myöntää, ettei Detective Pikachu ole mikään pelielokuva? Olisitte kysyneet, kuinka moni lukija on pelannut samannimistä peliä 3DS:llä. Hayarigami on varmaan ainoa.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

En, enkä todennäköisesti tuohon aio leffalipun hintaa tuhlata. Sen verran on muita, kiinnotavampia leffoja tämän vuoden aikana tulossa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei ole mitään mielenkiintoa lähteä maksamaan reilut kymmenen euroa mistään leffasta kun se kokemus ei edes ole erityisesti parempi kuin kotisohvalta. Katson ehkä joskus kun tulee jonnekin suoratoistopalveluun tai muuhun, jos jaksan. Vasta katsoin Deadpool 2:n ja sen jälkeen Bandersnatchin mutta sitä ennen oli pitkä tauko ettei ollut katsonut leffoja pitkään aikaan. Sarjojen parissa menee tv-aika.

Joskus vuosia sitten pidin suoratoistopalvelujen elokuvatarjontaa huonona mutta nyt niissä olisi vaikka ja mitä katsomatta kun niiden tuijottamisessa on ollut niin pitkä tauko. Senkään takia joku Pikachu ei ole ykkösenä listalla vaikka sinne piankin jo ilmestyisi teatteriesitysten jälkeen.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Onkohan tämä leffa yhdistelmä Pokemonia ja Tantei Opera Milky Holmesia?

Mietin vaan, kun amerikkalaiset menneet päättämään tekemään Pokemon leffaa ja sitten ruvennut miettimään ideaa, että miten sais siittä hassunkin. Milky Holmesin konseptin voi hyvin vääntää moneen muotoon.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Blu-Raytä odotellaan, lähin elokuvateatteri on 100 kilometrin päässä.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Vastaan tähän galluppiin vasta loppuviikolla, kun olen elokuvan nähnyt. Täytyyhän Kyllä-osuus saada mahdollisimman suureksi.

Poliisitapaus: Onpa jännä väite. Ikään kuin pelin peliys riippuisi siitä, kuinka moni sitä on pelannut. Tuskin tuota näkemystä moni allekirjoittaa.

En muuten ole kyseistä peliä pelannut. Tyyliltään melko samantapainen on Lady Layton (3DS), jonka omistan kyllä.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Kyllä, menin jo perjantaina leffan katsomaan ja sain vieläpä 2 pelikortin promopaketin läksiäislahjaksi.

Detective Pikachu oli lähinnä perushyvä leffa, noin yleisellä tasolla mitattuna. Mutta kun sitä vertaa MUIHIN pelileffoihin, niin sen genren sisällä leffa oli mitä mallikkain tapaus. Ei ollut liian tylsä taikka vieraantunut lähdemateriaalista. Tarkemmat fiilikset aion kirjoittaa pian leffa-keskusteluun, jahka toivun viikonlopun seikkailuistani.

Semmoinen kannattaa tosin ottaa huomioon, että ainakin Oulussa kaikki Finnkinon näytökset ovat ilmeisesti 3D-näytöksiä. Mutta jostain syystä, tätä asiaa EI MAINITA Finnkinon sivuilla, vieläkään. Eli jos 3D-lasit ei nappaa, niin harmin paikka, saat ne joka tapauksessa. Ihmettelinkin lipun korkeaa hintaa sitä varatessani ja sitten itse lasilaatikoita saliin mennessäni. Kaiken kukkuraksi leffan 3D-efektit olivat aika onnettomia, eli olisin ihan hyvin pärjännyt pelkällä 2D:llä, mihin alkujaan oletin meneväni.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Tuli katsottua, ja hyvä oli. Ei toki mikään täydellinen, ja selkeästi nuorille suunnattu, mutta kyllä sitä lievänä Pokemon-fanina ihan mielellään katsoi. Tuossa on mielestäni erittäin hyvä pohja laajentaa.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Tänään tuli katsottua elokuva. Oli sen verran tasaisen tylsä, että nukahdin kesken kaiken. Plussana sain kohtuu hyvät unet. Miinuksena tennarissa ei mainittu erikseen 3D:stä ostaessa lippua. Olisin suosiolla jättänyt väliin, kun 3D-lasit ei istu ollenkaan päähän. Lisämainintana sentään animointi oli onnistunutta.

Ps. Oletin elokuvalta huumoria, mutta se jäi puuttumaan. Ellei sitten torkkujen aikana tullut jotain mullistavaa vastaan.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

En ole vielä, enkä leffaan mene katsomaan. Odotan DVD:tä tai että tulee johkin suoratoistopalveluun.