Viikon kysymys: Oletko mielissäsi muovikitarapelien paluusta? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Oletko mielissäsi muovikitarapelien paluusta?

20.04.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
15
Viikon kysymys: Oletko mielissäsi muovikitarapelien paluusta?

Uusi viikko käynnistyy hiljalleen, mikä tietää myös uutta viikon kyselyä Pelaajalehti.comissa. Tämänkertaisena kuumana perunana on muovisoittimia tukevien musiikkipelien paluu, sillä kuluneella viikolla virallistettiin uusi Guitar Hero Live -peli. Tämänkertainen kysymys kuuluu kaikessa yksinkertaisuudessaan:

Onko Guitar Heron kaltaisten musiikkipelien paluu mieluinen juttu?

- Kyllä
- Ei

Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!

Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Enpä juuri välitä, en ole koskaan musiikkipeleistä pitänyt ja tuskin pidän jatkossakaan. Minusta musiikkipelit ovat usein hieman liian yksinkertaisia (tulee mieleen varhaiset arcade-pelit, joissa sisältö muodostui pistejahdista eikä mistään muusta), eivätkä ne loista juuri muulla kuin omituisella ohjauksella. Yritä siinä sitten innostua.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

En ole koskaan kokeillutkaan edes Guitar Heroa, Rock Bandia, Rocksmithiä tai mitä näitä muita onkaan. Joten vastaan: En.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Nämä pelit ovat syy miksi konsolisukupolvea vaihdetaan. Eli kyllä!

Käyttäjän Squalo FIN kuva
Squalo FIN

Ei tullut itselle soittimia hankittua, vaikka tykkäsinkin niitä soitella kaverilla. Jos hinta on kohdillaan, niin luultavasti tulee nyt hankittua. Eli lyhyesti kyllä.

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Vaikka ne pelit ovat kaukana oikeasta soitosta ja biisilistat monesti hieman ei itselle sopivia.. Silti olen kiinnostunut ja hieman innostunut Guitar Herosta ja Rock bandista. Ehkä vähän liikaakin 23 vuotiaaksi..

Käyttäjän Samirai kuva
Samirai

Vastasin "Kyllä" vahvalla miksipä ei -mentaliteetilla. Jos saavat tähän sukupolveen tuon biisikirjaston pohjoismaiselle metallimiehelle sopivammaksi niin olen varovaisen kiinnostunut. Guitar Heron uusi kitara näyttää hyvältä ja tässä on saanut muutaman vuoden jo toipua musapelikrapulasta niin en ihmettelisi vaikka näiden uusien iteraatioiden kanssa saisi kulumaan tunnin jos toisenkin.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Uusi Gh ei ole nostanut mielenkiintoa, suurin syy varmaan, että pitää ostaa uusi kitarakin. Ei meinaa enää nappaa ostaa uutta kitaraa lojuumaan nurkkaan vaikka tuo uusi onkin suht komean näköinen. Rock band taas kiinnostaa, jos saavat sen vanhojen soitttimien tuen mukaan. Tai muuten jää välistä.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Samirain tapaan vastasin kyllä, koska miksipä ei. Kunhan Activision ei taas intoudu suoltamaan Guitar Hero: One Direction paketteja ulos joka toinen kuukausi, ei oikeastaan haittaa vaikka nämä tällä kertaa tulisivat jäädäkseen.

Vaikka en yleensä/koskaan kuuntele poprokkia ja/tai metallimpaa materiaalia, oli ainakin Rock Bandia ihan kiva rämpytellä ja rummutella hyvien biisien tahtiin.

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Tästä nykyisestä suunnasta en välitä. Mikäli palattaisiin aiempaan olisin kiinnostuneempi.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä Virttis

Tästä nykyisestä suunnasta en välitä. Mikäli palattaisiin aiempaan olisin kiinnostuneempi.

Rock Band nyt ainakin muuttuu nelososassa paljon perinteisemmäksi kuin esim kolmonen.