Viikon kysymys: Oletko pelannut Google Stadialla? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Oletko pelannut Google Stadialla?

2.08.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
12
Viikon kysymys: Oletko pelannut Google Stadialla?

Tällä viikolla Pelaaja.fin viikon kysymyksessä kartoitetaan lukijoiden Stadia-kokemuksia. Oletko pelannut Stadialla? Pelaatko yhä Stadialla? Miltä se tuntui? Mitä tykkäsit? Viikon kysymys kuuluu näin:

Oletko pelannut Google Stadialla?

  • Olen!
  • En!
  • En tiedä mikä on Stadia.

Vastaa kyselyyn täältä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat naunnuat ja kehräykset saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Stadian kanssa ei riitä että ylipäänsä koko striimipelaus on huonoin (trügamerin) vaihtoehto pelata vaan sen hinnoittelumalli on vielä täysin järjetön. Striimipelaus ei missään nimessä saisi maksaa enemmän mitä perinteinen pelaaminen. Vai annetaanko todella niin iso arvo sille että jotkut arvostavat sitä että ei tarvitse "pömpeleitä" pöydälle?

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Olisin ollut kiinnostunut ainakin kokeilemaan, mutta alustan hinnoittelu on täysin ylitsepääsemätön este, joten väliin jää.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Testasin sitä pari kuukautta, kun tuli. Toimi hyvin, mutten halunnut ostaa pelejä sille. Testasin siis vain "ilmaispeleillä".

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

En ole ikinä kuullut tälläsestä 🤷‍♀️ nevö hööd

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

En kun ei ole mitään tarvetta. Ja vaikka olisikin niin tuo hinnoittelumalli on täysin järjetön. Vaikka joo toki ns "ilmaismalli" löytyy niin saadaksesi kaiken irti palvelusta pitäisi ensin maksaa kk hintaa itse palvelusta ja sitten vielä ostaa pelit erikseen jotka on sitten vielä sidottu itse palveluun. Täysin järjenvastainen juttu.

Koko pelien ja leffojen streaming palveluiden idea perustuu siihen että pelkällä kk hinnalla pääset kaikkeen sisältöön käsiksi eikä peleistä tarvitse maksaa erikseen kun et niitä palvelun kauttaa tietenkään omista. Jos haluaa ostaa niin sitten käy ostamassa digitaalisen tai fyysisen version.

En vain millään pysty ymmärtämään Googlen järjenvastaista mallia Stadian kanssa.

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

En ole Stadiaa kokeillut, mutta Xboxin pelistriimaus toiminut yllättävän hyvin. Parhain striimauspelikokemus on ollut As Dusk Falls -pelissä räksyboksin striimauksella kun puhelimessa oli natiivikosketusohjaus, eikä huomannut että olisi pelannut edes striimauksella. Tietty tuo peli on likipitäen täydellinen striimauspeliksi kun on likipitäen kuin sarjaa katsoisi.

Uskon että tavanomaisen pelitietokoneen ja konsolin rinnalle otan striimipelamisen mukaan tulevaisuudessa, tällä hetkellä esim junamatkoilla missä näillä haluaisi juuri pelata verkkoyhteys on säälittävän huono, jolloin pelaaminen ei onnistu

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Turha ja kallis. PC:ssä riittää vääntö hyvin.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

En ole ikinä kuullut tällaisesta. Lähinnä tulee mieleen helsinkiläisten käyttämä viheliäinen lempinimi kaupungistaan.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Hayarigami

En ole ikinä kuullut tällaisesta. Lähinnä tulee mieleen helsinkiläisten käyttämä viheliäinen lempinimi kaupungistaan.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Helsingin_ammattikorkeakoulu_Stadia

Käyttäjän Sp1rit kuva
Sp1rit

Siellä täällä viljelty Stadia sitä Stadia tätä, mutta en vieläkään tarkalleen tiedä mikä se on