Viikon kysymys: Oletko pelannut tai aiotko pelata Apex Legendsiä? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Oletko pelannut tai aiotko pelata Apex Legendsiä?

11.02.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
18
Viikon kysymys: Oletko pelannut tai aiotko pelata Apex Legendsiä?

Pelaajalehti.comin viikon kysymys on vaihtunut näin maanantain kunniaksi. Tällä kertaa kysymys on omistettu viime viikolla yllättäen ilmestyneelle uudelle battle royale -ilmiölle, Apex Legendsille.

Oletko pelannut tai aiotko pelata Apex Legendsiä?

  • Kyllä, pelaan aktiivisesti 
  • Kyllä, lähinnä testannut vain
  • Aion kokeilla jossakin välissä 
  • En

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaajalehti.comin etusivulla. Omaa vastaustasi ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tulee varmaan testattua. Pelillä on ainakin se etu, että se on puhtaasti first-person ja toiseksi Respawn on ehkä tämän hetken kiinnostavin räiskintäpelikehittäjä. Vaikea kuitenkaan uskoa, että BR:ään tulisi enemmälti hurahdettua. Kun ilmaiseksi saa ja taustalla arvostamani kehittäjä, niin kai tälle voi muutaman tunnin elämästään kuitenkin uhrata.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

En, enkä aio. Koko genre ei voisi vähempää kiinnostaa. Oikeastaan ainoa poikkeus jossa saattaisin Battle Royalea kokeilla on jos sellainen ympättäisiin mukaan vaikka Halon moninpeliin, mutta muuten ei. Harvassa ovat muutenkin ne moninpelit joita jaksaisin viikkoa-paria kauempaa vääntää, etenkin kun pelattavaa on jo muutenkin riittämiin. Eli sen paremmin aika, kuin mielenkiintokaan ei riitä moninpeleihin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Aion kokeilla sitten sitten kun mun RTX 2080Ti saapuu 15.3. tai joskus silloin. Ihan siksi, että tämä on Source Engine -peli, semisti mielenkiintoinen ja haluan nähdä kun fps räjähtää katosta läpi! Ellen sitten tule järkiini ja peru kortin tilausta siihen mennessä.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Tuli kokeiltua pleikalla, kun se on hinnaltaan ihanan ilmainen ja totesin sen olevan aiiiika hyvin tehty. En ole pitkään aikaan välittänyt FPS tai BR peleistä, mutta tämän innoittamana tuli viimein Titanfall 2:kin ostettua, että sain jotenkin osoittaa tukeani Respawnille.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

En. Ei ole tähänkään mennessä kiinnostanut tämä "battle royale"-kura, eikä tule kiinnostamaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kyllä, lähinnä testannut vain

Sunnuntaina tuli testattua ensimmäistä kertaa ja heti samana iltana päädyttyä ihan voittoonkin asti. Ilmeisen paljon testaajia siis liikkeellä sekä onneakin (kuten aina BR-peleissä) mukana, sillä lopun kahinoita lukuun ottamatta ei paljoa toimintaa edes nähnyt (joka sekin tuttua BR-peleissä).

Mukavan sulava kokemus ja paljon siistejä juttuja nimenomaan liikkumisen suhteen: liukuminen, kiipeäminen, vaijereilla kulkeminen sekä lentäminen, jota voi tehdä vielä alunkin jälkeen kun käyttää niitä torneja.

Miinusta lähinnä siitä, että kun on jotain scifiä tai muuta ei-realistista, niin ei oikein yhtään tiedä vielä että mikä ase kannattaa ottaa mukaan ja mitä ei. Tuokin korjaantuu kun vähän aikaa peliä jauhaa ja testailee. Opetteluosiossakin varmasti asia korjaantuisi mutta mieluummin opettelee pelaamalla.

Tuota on nyt ensimmäisen testipäivän jälkeenkin tullut joka päivä pelattua pari matsia mutta en vielä sano että tuota aktiivisesti pelailisin. Kyllä tuossa se "vielä yksi matsi"-taika on. Ainakin näin tuoreena tapauksena. Tosin pelailin kyllä Fortniteäkin testailumielessä useamman päivän ellen jopa viikon ajan, jonka jälkeen jäin hommasta eläkkeelle. Apex Legendistä voisi jäädä aiemmin kun kerran voittokin jo tuli. Pelihän on nyt läpi.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Katsotaan sitten kun pelissä on se väh. 100 pelaajaa, soolo ja duo pelimuodot, titaanit ja seinäjuoksut, niin voi ehkä tesmata. Nyt näyttää liikaa pelkältä codilta.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake
Lainaus gurgi

Katsotaan sitten kun pelissä on se väh. 100 pelaajaa, soolo ja duo pelimuodot, titaanit ja seinäjuoksut, niin voi ehkä tesmata. Nyt näyttää liikaa pelkältä codilta.

Nuo kaikki asiat paitsi titaanit tekisivät tästä juuri codin.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Ladattu on, mut en ole vielä saanut aikaseksi testattua.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

pitäisi olla yksi vastaus lisää: Olen, mutta kiinnostus loppunut jo. tai vastaava.