Viikon kysymys: Oletko seurannut HBO:n The Last of Us -sarjaa? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Oletko seurannut HBO:n The Last of Us -sarjaa?

5.02.2023 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
15
Viikon kysymys: Oletko seurannut HBO:n The Last of Us -sarjaa?

Vaikka HBO Maxin The Last of Us -sarja on vasta noin puolivälissään, olemme seuranneet sitä täällä Pelaajan toimituksessa suurella mielenkiinnolla.

Niinpä mieleemme juolahtikin, että ovatko lukijamme seuranneet sarjaa? Oletko sinä tutustunut jo kriitikoiden ylistämään ohjelmaan? Jos et ole, niin miksi? Tai jos ole, niin mistä olet tähän mennessä pitänyt eniten? Kerro meille kommenteissa!

Lopullinen koko sarjan arvostelukysely julkaistaan myöhemmin, mutta tässä vaiheessa on jo hyvä hetki analysoida sarjan ensimmäistä puoliskoa. Niinpä viikon kysymys kuuluukin seuraavasti.

Oletko seurannut HBO:n The Last of Us -sarjaa?

  • Kyllä
  • En

Vastaa kyselyyn täältä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat mielipiteet ja kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Kyllä tai ensimmäinen jakso on tullut katsottua veljen kanssa. Noi katselut on jäänyt kun on tullut enimmäkseen pelattua. Pitäisi kyl katsoa loputkin osat, mutta niitä katsottavia ohjelmia on niin paljon.

Käyttäjän Viltsu300 kuva
Viltsu300

En. Oon nähnyt näitä geneerisiä zombieleffoja ja sarjoja jo ihan tarpeeksi.

Käyttäjän Tapio95 kuva
Tapio95
Lainaus Viltsu300

En. Oon nähnyt näitä geneerisiä zombieleffoja ja sarjoja jo ihan tarpeeksi.

Kyllä huomaa että et ole katsonut. Muuten tietäisit että kyseinen kuvaus ei oikein sovi tähän sarjaan.

Itse kysymykseen, olen katsonut ja ensimmäiset kolme jaksoa ovat olleet aivan timanttisia. Etenkin jakso 3 on yksi parhaista jaksoista tv-sarjassa mitä olen nähnyt.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

En vielä. Ajan puutteen vuoksi odotan, että koko kausi on valmis. Otan sitten HBO ilmaisen kaksi viikkoa ja tykitän putkeen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olen seurannut eli lukenut uutisointia mutta sarjaa en ole katsonut.

Tapana katsoa sarjat vasta sitten kun ne on kokonaan julkaistu niin ei ole katsomistahti pakko olla jakso per viikko.

No Game of Thrones taisi olla poikkeus aikoinaan.

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Kaksi jaksoa nähty.

Ihan ok niiden perusteella, mutta toisaalta ei tämä mitään erikoista genreen tarjoa lopulta, jota ei vastaavissa tuotoksissa ole nähty. Ei tarkoita, että olisi huono, mutta en ainakaan itse näe sitä erikoisuutta, mikä ei nyt vaikka vastaavat The Walking Dead, A Quiet Place jne, ole myös näyttänyt.

Katsotaan jos sarjan pariin vielä palaa myöhemmin.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

En ole katsonut, kun en ole pelejäkään pelannut. Saa nähdä tekeekö sitä tulevaisuudessa jomman kumman, vaiko molemmat, tai jättää välistä jatkossakin. Aika näyttää!😁

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

hyi en

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Pauli4x4

En ole katsonut, kun en ole pelejäkään pelannut. Saa nähdä tekeekö sitä tulevaisuudessa jomman kumman, vaiko molemmat, tai jättää välistä jatkossakin. Aika näyttää!😁

Sanoisin että kannattaa pelata peli(t) ja vasta sitten katsoa tv-sarja, niin saa ehkä parhaan kokemuksen (imo). Suosittelen, jos tykkää tarinavetoisista peleistä. Tv-sarjakin vaikuttaa varsin hyvältä.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Peliä pelailin pikkasen state housesta eteenpäin. En koskaan jaksanut jatkaa loppuun. Olen katsonut kolme ekaa jaksoa, eikä tämä nyt minusta ole mitenkään vau sarja ole ollut. Ihan tota on katsonut, mutta ei tämä suuri tunteita ole herättänyt. Toki sarjan introsta pidän niin kuin pelinkin, muuten on ollut ihan ok. Ehkä nyt ei sitten vain genre niin jaksa sytyttää enää.