Viikon kysymys: Omistatko nykypolven pelikonsolin? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Omistatko nykypolven pelikonsolin?

9.11.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
48
Viikon kysymys: Omistatko nykypolven pelikonsolin?

Uuden sukupolven konsolit ovat olleet markkinoilla jo useamman vuoden. Toimituksessa ryhdyttiin silti pähkäilemään, kuinka moni lukijamme on todellisuudessa loikannut yhden tai useamman uutuuskonsolin pariin. Siitä kumpusi idea tämänkertaiseen Pelaajalehti.comin viikon kysymykseen.

Omistatko yhden tai useamman nykypolven kotikonsolin (PS4, Wii U, Xbox One) ?

- Kyllä, yhden
- Kyllä, useamman
- Kyllä, kaikki kolme
- En
 
Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai vaihtoehtoisesti täällä!
 
Omaa vastaustaan ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit nostetaan esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Ps4 tottakai!!

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Kaikki kolme löytyvät ja kaksi (PS4 ja Wii U) hommattu jopa ihan julkkariaamuna.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Xbox One ja Wii U löytyy täältäpäin.

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Xbox One ja Ps4 löytyy.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Wii U on löytynyt vähän Mario Kart 8:n julkaisun jälkeen ja nyt syyskuun alusta myös PS4 kaunistaa olohuonetta. Ja rehellisesti voin sanoa, että molemmilla on tullut viikoittain pelailtua yhtä jos toista nimikettä, että käyttöä on kyllä riittänyt. Yksinoikeuspuolella Bone kyllä maalailee seiniä kilpailijoillaan mennen tullen tätä vuotta katsellessa, mutta esimerkiksi Mario Maker on koukuttanut niin perkeleesti, ettei tarvetta Haloille ja Forzille ole löytynyt. PS4:llä taas klaaraan vielä läpi backlogia julkaisusta tähän päivään. Tuskin tulee kolmannelle tämän polven masiinalle tarvetta.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

PS4 löytyy. One tulee varmasti hankittua jossain vaiheessa, kun saavat loihdittua tuosta mustasta laatikosta slim-mallin. Wii U:n olen meinannut jo useammankin kerran ostaa, mutta jokin takaraivon ääni (aika, raha jne.) on aina viime hetkillä estänyt tämän ostotapahtuman.

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

PS4 omistuksessa, eikä muita tulekaan. En ole koskaan pitänyt järkevänä omistaa useampaa konsolia, varsinkaan kun kilpailevilla konsoleilla ei ole yhtään minua kiinnostavaa yksinoikeutta. Enkä näidenkään vuoksi alkaisi maksamaan useampaa sataa euroa siitä, että ne muutamat pääsisi pelaamaan.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

WiiU löytyy ja PS4 tulee ostettua kunhan tulee teran kovalevyllä joko hyvään tarjoukseen tai sit tulee joku limited edikka konsolista jota en voi vaan vastustaa (Batman ja MGS V himottivat molemmat mut maltoin mieleni, koska ei teran kovoa niissä versioissa)

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

WiiU ja PS4. WiiU tuli hommattua SM3DW julkaisun aikaan ja PS4 DigiExpoilta. Tuskin PS4:sta muuten olisi tullut ostettua, mutta VPD:n 299€ oli niin lompakkoon sopiva hinta, että ei vain pystynyt olemaan ostamatta. Nyt vain odotellaan niitä pelejä... Onneksi PSN valikoima tuntuu hienolta. Valiant Hearts yllätti ainakin täysin.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

WiiU löytyy. Sillä tulee lähinne pelailtua tyttökaverin kanssa. Muuten pelaan PC:llä. Kaikki itseä kiinnostavat pelit on tullu onneksi myös pc:lle (Witcher 3, MGS V, GTA V, Fallout 4, jne.) PS4 kiinnosti Bloodbornen takia, mutta keväällä tulee sitten Dark souls 3 niin taitaapa jäädä pleikkari toistaiseksi hyllylle. Niin ja Rise of Tomb raider tulee myös keväällä pc:lle. Ei siis ole ollut yksinoikeus puolella vielä sellaista spektaakkelia, että ois pitäny PS4 tai XBONE ostaa.