Viikon kysymys: Osallistutko tänä vuonna Steamin kesäalennusmyynteihin? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Osallistutko tänä vuonna Steamin kesäalennusmyynteihin?

20.06.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
17
Viikon kysymys: Osallistutko tänä vuonna Steamin kesäalennusmyynteihin?

Pelaaja.fin uusi viikon kysymys on saapunut! Tällä viikolla mietitään lukijoiden kiinnostusta Steamin alennusmyyntejä kohtaan. Tarjoukset alkavat tänä vuonna 24. kesäkuuta, joten on korkea aika selvittää kuka antaa backloginsa kasvaa ja kuka pystyy välttämään tarjouksien suloista kutsua. Kerro kommenteissa kovin löytämäsi tarjous tai peli jota aiot silmäillä tarjoushaukkamaisin elein!

Itse kysymys kuuluu näin:

Osallistutko tänä vuonna Steamin kesäalennusmyynteihin?

 

  • Kyllä, on aika laittaa lompakko kärsimään!
  • Todennäköiseti
  • Riippuu mistä roikkuu, eli siitä mitä sattuu löytymään.
  • En ajatellut osallistua, backlogini on jo nyt valtava.
  • Steam? Mikä se on? Pelaan vain konsoleilla.

 

Vastaa kyselyyn täältä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit ja perustelut saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Backlogia riittäisi seuraavalle vuosikymmenelle asti, mutta tulen kyllä silti tarkkailemaan toisella silmällä jos jotain mielenkiintoista löytyisi.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus Bloob

Backlogia riittäisi seuraavalle vuosikymmenelle asti, mutta tulen kyllä silti tarkkailemaan toisella silmällä jos jotain mielenkiintoista löytyisi.

Sama täällä, tarkkailen jos joku mielenkiintoinen "omasta mielestä" voisi sitten ostella. Mutta ei ole mitään pakottavaa tarvetta alea hirveästi "penkoa".

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tavoitteena käyttää nolla euroa, mutta tulee ne tarjoukset kuitenkin selattua läpi. Jotain alle viiden euron löytöjä voi tarttua matkaan, mutta ei kyllä oikein mitään isompaa tulee mieleen mitä tällä hetkellä kokisin tarvitsevani. Perusperiaate on nykyään se, etten osta pelejä kirjastoon lojumaan, vaan ostan sitten kun olen valmis niitä pelaamaan.

Käyttäjän Akki kuva
Akki

Mikäli löytyy jokin hyvä peli niin voisihan sitä ostaakin. Mutta en koe tarpeelliseksi selata koko katalogia, itselläkin löytyy pelejä backlogista liiaksikin asti.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Steam? Mikä se on? Pelaan vain konsoleilla. Switchin eShopin kesäalesta löytyikin jo yksi peli, jonka nappasin 30 prossaa huokeammin.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Riippuu mistä roikkuu, ehkä jos jotain kiintoisaa toivelistalla putoaa riittävän alas. Nyky-Steamin alennukset eivät kummosia ole, pataan tulee Epiciltä alennuskuponkien ansiosta ja GMG tarjoaa myös usein paremman hinnan Steam-alenkin aikana, tosin tämä vaatii yleensä XP-alen.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

kyl kai pari peliä ostaa jos hyvä alennus on

Käyttäjän Nabbis kuva
Nabbis

Toivomuslistalla on vaikka mitöä, mutta jos Bravely default 2 olisi vihdoin hyvässä alessa niin sen voisi sitten napata, varsinkin kun tuo FF7 Remake steamissä on vieläkin erittäin kehno pc porttaus ja tekisi mieli uutta jrpg.

Käyttäjän Sp1rit kuva
Sp1rit

25kpl wishlistiltä voisi varmaankin parit ottaa 50-75% alennuksella

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Kyllä. Wishlistillä noin 35 peliä, joista nappaan todennäköisesti 3-5 parasta tarjousta.

Nostoja